Om Wimdu. Allt du kan tänkas vilja veta om oss.

Träffa oss och få reda på mer om vad vi gör.

Aboutus polaroids
 • "Folk med extra rum... Kan hyra ut dessa till turister och tjäna en smärre förmögenhet..."
  — The Telegraph, Dec 28th 2011
 • "Wimdu är inget litet företag: i Juni mottog man $90m från kärnan av investerare."
  — The Economist, 6:e Aug, 2011
 • "Hotell-alternativ... Berlinbaserade Wimdu är ett företag du vill hålla ögonen på."
  — New York Post, 26:e Sep, 2011
Besök vår press-sida

Företaget

Wimdu grundades i Berlin i mars 2011 och består av ett team mycket kvalificerade och entusiastiska personer. Vårt mål är att göra det enklare för privata uthyrare världen över att hyra ut sina bostäder. Genom att föra samman gäster och gästgivare från världens alla hörn öppnar vi upp för mer lättillgängliga reseupplevelser.

Wimdu erbjuder allt från takvåningar i New York till semesterhus på Mallorca och stadslägenheter i Paris. Med ett utbud på över 350 000 fastigheter, i fler än 150 olika länder, kan vi garantera prisvärda boenden som passar alla.

Men detta är inte allt. Wimdu hjälper dig även att hyra ut din egen bostad så att du kan tjäna pengar samtidigt som du hjälper andra att utforska världen!

Fakta

Grundat:
Mars 2011
Huvudkontor:
Berlin, Tyskland
 • > 15 språk
 • > 150 länder
 • > 150 anställda
 • > 350,000 bostäder
 • > 2,5 miljoner registrerade användare
 • Vitals Financing

Ord från några av våra kunder

Wimdu sammankopplar värdar och gäster runt om hela världen.

Avatar 1
Ahman

Jason & Sarah var ett underbart par och det var fantastiskt att få träffa dem. Vi ägnade många timmar åt att bara prata, det var kul och enkelt. De är charmiga, håller rent och snyggt och är respektfulla. Allt du kan önska av en gäst. Jag skulle välkomna dem tillbaka på sekunden! Hoppas ni mår bra! A & B

Avatar 2
Jason & Sarah

Vi är på vår andra smekmånad, reser och testar mat runt hela världen med en planerad budget. Vi hittade vårt boende genom Wimdu för att vi ville ha en mer personlig erfarenhet av staden och få träffa andra människor. Vi har bara positiva saker att säga. Ahman and Bruce var trevliga och gästvänliga. De har ett underbart hem (...) Vi ångrar att vi bara stannade i tre dagar!

Avatar 3
Anna

När du öppnar dörren till ditt hus för Nicole och Anne känns det som att man välkomnar två gamla vänner. Vi hade så roligt med dom. Nicole och Anne är väldigt trevligt personer, lätta att komma överens med, vänliga och mycket entusiastiska. Vi rekommenderar dem till alla värdar. Vi önskar denna mamma och dotter det absolut bästa i livet. Tack för att ni valde oss och ni är välkomna tillbaka när som helst. Hälsningar från Anna och Jordy, Barcelona :)

Avatar 4
Nicole

Båda våra värdar fick oss att känna oss väldigt välkomna. Eftersom jag och min dotter var i en främmande stad var det jättebra att ha Anna och Jordys hus att utgå ifrån. Det är lätt att ta sig överallt i Barcelona med tunnelbanan eller till fots, och att vara så nära Park Guell gör det extra speciellt. (...) Men vårt boende blev speciellt bra, framförallt tack vare omhändertagandet av Anna och Jordy. Besök dem! Nicole