Boende i Malaga

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Malaga

Lägenheter och Boende i Malaga

Besök den vackra spanska kuststaden Malaga för en avkopplande semester på kanten av Medelhavet. Det finns massor att se och göra i denna vackra stad i Andalucía-regionen, inklusive många gamla byggnader att upptäcka, vackra gator att gå ned för och stränder att slappna av på. I Picassos födelsestad är ett besök på museet i hans ära nära nog ett krav! Strosa runt bland 200 av hans konstverk som man samlat här i Malaga. Staden är trevlig och tillräckligt lättöverskådlig, så du kan lätt upptäcka den själv under en långweeekend. I den gamla stadskärnan ligger hotell, restauranger, barer och alla sevärdheter på behändigt gångavstånd. Den mäktiga, vackra katedralen är kanske det mest iögonfallande. För att få ut det mesta av resan rekommenderas att kombinera Malaga med antingen en strand eller någon av Andalusiens andra härliga städer som Granada eller Sevilla. Det finns gott om hotell och vandrarhem i Malaga, men om du vill bo i billigare och mer personligt boende, varför inte välja att bo i en Wimdu lägenhet, semesterhus eller rum i Malaga ? Vi har historiska lägenheter i stadens centrum, och härliga strandvillor med utsikt över havet – välj och vraka!

Kuriosa

 • Pablo Picasso föddes i Malaga år 1881!
 • Den berömda Hollywood-skådespelaren Antonio Banderas är också från Malaga!
 • Provinsen Málaga producerar en hel del vin och socker.
 • Det kan verka vara ett udda turistattraktion men Malagas kyrkogård är populär bland besökare!
 • 13 miljoner människor besöker Malaga och dess stränder varje år!

Att göra i Malaga

Det finns massor att göra i denna vackra stad på Costa del Sol. Kulturellt är regionen mycket rik och skiftande och många konstnärer bor i Malaga och det omgivande området. Alla som besöker staden bör besöka Picassomuseet som rymmer en hel del av hans arbete. Det är en av få museer att visar upp verk från var och en av de sju perioderna av hans kreativa liv. Två stora konstmuseer, Centro de Arte Contemporáneo och Museo de Málaga visar verk från så tidigt som artonhundratalet fram till nu!Malaga har två historiska fästningar - Alcazaba och Gibralfaro. Båda byggdes för att skydda staden och utformades i morisk stil och är därför väl värda ett besök.I närheten finns ytterligare något av intresse - en anmärkningsvärd romersk amfiteater som upptäcktes först 1951! Malaga Cathedral är också värt ett besök. Denna vackra katedral är omfattande och innehåller några imponerande pelare och utsmyckade dekoration. Det kostar 5 euro att komma in, men är helt värt det! Om du letar efter en liten en paus från staden bege dig mot Malagas botaniska trädgårdar, så kallade La Conception . Dessa imponerande trädgårdar sattes samman av två av Malagas rikaste familjer. Det finns fantastiska växter och träd från hela världen och utmärkt lunch som kan avnjutas i kaféet. Det kostar 5 euro att komma in och för 3 euro extra kan du få en guidad tur! Malaga ligger i hjärtat av Costa del Sol-regionen i Spanien och det finns massor av roliga saker att göra i området. Golf är särskilt populärt och det finns över 40 golfbanor i Costa Del Sol. Det finns också fantastiska shoppingmöjligheter i regionen. Puerto Banus är hem till många internationella varumärken och Calle San Miguel är hem till Torremelinos street - känd för dess smyckesbutiker.

Ta sig runt

Malagas flygplats är en av de bästa flygplatserna i Spanien och har många prisvärda förbindelser med många stora europeiska länder. Malagas flygplats ligger längs med kusten söder om Malaga och det tar 25 minuter med buss att komma in till staden från flygplatsen. Bussar kör ofta och är det överlägset bästa alternativet för att nå staden. Det finns många bra dagsutflyktsalternativ för de som vill utforska områden utanför staden. Staden Granada är beläget öster inland Malaga och är där den berömda Alhambra är belägen. Detta palats är ett fantastiskt exempel på morisk arkitektur och en plats som alla bör besöka någon gång i sitt liv! Den vackra staden Mijas, som ligger högt upp bland bergen ovanför Malaga, är också värt ett besök. Det är en av de regioner vars "vita städer" är världskända för deras skönhet.

Boende i Malaga

På härliga Malaga finns det många olika boendealternativ, många väljer självklart att bo på lägenhetshotell och hotell men om du istället söker en mer genuin upplevelse kan du boka med Wimdu. På hemsidan kan du välja mellan allt från semesterlägenheter i centrum till sommarstugor och semesterhus i utkanten av staden, vi har även rum och studioer för dig som reser på en budget. Vi hoppas kunna leverera semesterbostäder av hög kvalitet så väl som ge dig all den service som du förtjänar när du åker på en efterlängtad semester. Du ska känna dig trygg och säker när du bokar med oss och det är därför vi har förmåner så som gratis avbokning och kvalitetskontroll. Om du vid någon punkt behöver hjälp med din bokning eller bostad kan du vända dig till vår kundtjänst som mer än gärna hjälper till och finns till hands under hela din vistelse. Vi hoppas du får en härlig semester till underbara Malaga! Trevlig resa!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Helen
Helen
10 Enastående
november 2016
Duplex Apartment near the Center

En jättefin etagelägenhet nära centrum. Jag bor gärna där igen om jag återvänder till Malaga.

Dan
Dan
8 Mycket bra
november 2016
Modern Apartment with Large Terrace

Komplett enrumslägenhet belägen vid smal gränd i centrala Malaga. Terrassen uppskattades. Vänligt omhändertagande av Samuel.

Birgitta
Birgitta
8 Mycket bra
november 2016
Härlig lägenhet och väl placerade

Vi (jag, min man, vår dotter och barnbarn 7 mån) har trivts mycket bra hos Maria. Lägenheten var fräsch och vi fick nya lakan och handdukar efter halva vår vistelse. Den lilla terassen var trevlig och det var också bra med parkeringsmöj...

Rigmor
Rigmor
8 Mycket bra
november 2016
Fantastic Flat in the City Center

Lucia och hennes far mötte oss vid lägenheten. De kändes något stressade och vi hann inte ställa de frågor vi velat. Lägenheten fräsch och fin. Den låg bra och centralt i ett lugnt område. Tyst på natten.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter