Boende i Storbritannien

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Storbritannien

Lägenheter och Boende i Storbritannien

I Storbritannien finner du allt från pulserande huvudstaden London, mysiga kuststäder så som Brighton samt spektakulär, orörd natur som i Cornwall och Wales. Njut av det traditionellt brittiska med en afternoon tea, en engelsk frukost i den lokala puben eller spana in de många världsarv och historiska byggnader som finns här. Storbritannien är ett kompakt land och det är lätt att genom tåg hinna med flera orter under vistelsen här, varför inte upptäcka hamnstaden Liverpool, coola Manchester eller idylliska Somerset? I Storbritannien finner du ett aldrig sinande utbud av saker att se och göra. Åk på rockfestival, picknicka i Hyde Park eller åk färja till Isle of Wight, det är helt upp till dig hur du vill utforska detta både traditionella men också mycket moderna land!

Boende med Wimdu

Boka ditt boende vart som helst i Storbritannien med en av Wimdu’s många brittiska värdar! Oavsett vart eller hur du föredrar att ha ditt boende så har vi ett stort utbud som gör det lätt för dig att hitta det bästa alternativet just för dig, din smak och din plånbok. Boka ditt boende redan idag och se fram emot en genuin, brittisk semester!

Hyr lägenhet med oss

Vill du ha en lyxig lägenhet inne i Londons centrum, en mysig stuga i Cotswolds eller ett trendigt rum i Manchester? Nu kan du välja helt fritt vad för slags lägenhet du föredrar och slippa dyra hotell och trånga, turistiga vandrarhem nästa resa utomlands. Med en egen lägenhet slipper du turistfällorna och kan leva i komfort och ha ett flexibelt boende, med tillgång till ditt eget kök till exempel.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartmentTesta att bo som en äkta lokalbo i Storbritannien och upplev den genuina sidan av staden du väljer! Med din egen apartment kan du verkligen se hur engelsmännen bor. Med en apartment så betalar du ett mycket lägre pris för din lägenhet än du skulle göra för ett hotell av samma standard. Boka din apartment med Wimdu – Travel like a local!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Cecilia
Cecilia
10 Enastående
november 2016
Rymlig takvåning med balkong

Perfekt läge, fantastisk utsikt och bra värd. Vi är verkligen nöjda med vår vistelse. Åtta personer ryms utan problem i lägenheten. Rekommenderas varmt!

Lars
Lars
8 Mycket bra
november 2016
2 Bed (3) Marble Arch Budget Flat

Mycket bra kontakter med uthyraren, såväl via mail som personliga, hela tiden på nära avstånd. För korttidsboende med 10-årigt barn var lägenheten perfekt även med sina små skavanker. Sobert och mycket centralt område med närhet till bus...

Ylva
Ylva
8 Mycket bra
oktober 2016
(Ans-B) Lovely Room For Two In London

Ett fräscht och rent rum, samma omdöme om toaletten och köket. Området var trevligt med gångavstånd till buss och tunnelbana. Vi återkommer gärna.

Lisbeth
Lisbeth
8 Mycket bra
september 2016
Achnagonalin Lodge - Whisky Trail

Boendet var helt fantastiskt vad avser både hus och område! Nära till allt men ändå lite avskilt.Atmosfären i huset upplevdes av oss alla som mycket positiv! Ett enda negativt omdöme och det var toaletterna som inte riktigt orkade med s...

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter