Boende i Ungern

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Ungern

Lägenheter och Boende i Ungern

I Ungern finner du en otroligt vacker landbygd, fantastiska sjöar, vingårdar och den vibrerande huvudstaden Budapest. Det kan bli väldigt varmt här under sommarmånaderna och det finns många härliga sjöar, så som Balatonsjön att svalka sig i. Den enorma floden Donau flyter igenom Budapest (som egentligen är två stadsdelar; Buda och Pest) och staden kallas ofta för Östeuropas Paris. Flanera längs stadens gator, åk en biltur till landet och segla över Balatonsjön, allt under samma semester i omväxlande Ungern! I Ungern möts öst och väst, gammalt och nytt på ett fascinerande sätt. I landet finns även över 1300 varma källor och en gammal spakultur, så oavsett om det är historia, kultur, avslappning eller fest du är här för kan du avnjuta alla dessa i Ungern!

Boende med Wimdu

Boka ditt boende i Ungern med Wimdu för att uppleva den äkta sidan av ö och lev som en lokalbo. Boende med en av våra värdar garanterar unik insikt och tips om fantastiska sardiska smultronställen som är svåra att finna genom guideböcker. Boka boende redan idag för en oförglömlig semester i Ungern!

Hyr lägenhet med oss

Hyr din egen lägenhet för en autentisk östeuropeisk upplevelse, slipp de dyra hotellen och trånga vandrarhemmen och hyr en egen lägenhet med en av våra många värdar. Med egen lägenhet har du större flexibilitet och frihet än med vanligt semesterboende, tänk dig att gå och handla på lokala marknaden för att sedan tillaga en italiensk frukost i ditt eget kök!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Vill du bo i en av de små byarna, runt Balatonsjön eller i centrala Budapest? Oavsett om du vill bo mera avlägset, i stadskärnan eller balkong med utsikt så har vi rätt apartment för dig. När du bor i en Wimdu apartment kan du njuta fullt ut av alla de fördelar lokalt och socialt boende innebär. Hyr en apartment redan idag för en oförglömlig resa till Ungern.

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Annika
Annika
8 Mycket bra
november 2016
Våning med WiFi nära Andrássy Avenue

Mycket fin lägenhet med perfekt läge. Värden svarade snabbt på mejl och var mycket tillmötesgående. Kan varmt rekommenderas.

Per
Per
10 Enastående
september 2016
Modern and Quite Apartment

en perfekt lägenhet för 2 personer mycket bra bekväm stor säng stort vardagsrum med bekväma soffor samt ett helt ok kök med stor kyl mindre frys badrummet var ljust, med badrumsartiklar som dom bjöd på och med badkar och allt var väldigt...

Michael
Michael
10 Enastående
september 2016
De Lux Apartment in City Center

Mycket trevlig lägenhet med perfekt läge i centrala Budapest. Lägenheten var välutrustad på alla sätt. Nära till snabbköp, restauranger, bussar och spårvagnar. Åker gärna tillbaka en annan gång!

Angelika
Angelika
10 Enastående
september 2016
Lägenhet en kort promenad från Andrassy Boulevard

Vi var 3 vuxna och 2 barn som bodde i lägenheten i totalt 8 nätter. Det var så smidigt, då vi bodde så centralt kunde vi gå till många av ställena vi ville besöka. Annars var taxipriserna minimala fram och tillbaka i stan. Lägenheten var...

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter