Boende i Alboraya

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Alboraya

Lägenheter och Boende i Alboraya

I underbara Valencia i Spanien ligger Alboraya. Här finns underbara mjuka, vita stränder och sevärdheter så som Jardines del Real Valencia, Ciutat de les Arts i les Ciències och Mercado Centra. Med en otrolig landsbygd och pittoreska hus så är Alboraya en pärla på den spanska kusten där tradition och modernitet möts. För en riktigt avkopplande semester åk till denna idylliska stad. Njut av fantastisk spansk mat, gästfria invånare och här anordnas många festiviteter och festivaler så som The Bonfires of San Juan. Med sina färgglada hus som kantar den lilla hamnen, trevliga promenadstråk och bördiga trädgårdar är Alboraya en idyllisk semesterort som de stora turistmassorna inte hittat till än. Se det autentiska Spanien med nära avstånd till underbara staden Valencia där du finner den bästa kombinationen av gammalt och nytt.

Boka boende med Wimdu

Boka ditt autentiska spanska boende med en av Wimdu’s värdar och bo som en äkta lokalbo i Alboraya. Du kan boka ditt boende snabbt, enkelt och tryggt genom vår hemsida redan idag. För unikt boende med bra priser boka med en av våra lokala värdar och upplev en ny frihet på semestern.

Hyr lägenhet med oss

När du hyr lägenhet istället för dyra, opersonliga hotell och turistiga vandrarhem så får du en mycket större frihet på din semester. Föreställ att ha ett eget kök till ditt förfogande i dinAlborayalägenhet och tillaga din egen frukost från varor från marknaden. Du kan lätt välja en passande lägenhet på vår hemsida, bilderna och recensionerna från tidigare gäster hjälper garantera att din resa kommer att bli exakt som du drömt om.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Eindhoven har något för alla och är ett måste när du är på besök i Nederländerna. Hyr din egen Wimdu-apartment för att få ut så mycket som möjligt av din holländska vistelse! Om det är bilar och motorik som intresserar är ett besök till DAF-museet ett måste när du är i Eindhoven. Boka din apartment redan idag och lev som en lokal bo när du reser och känn dig som hemma utomlands!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter