Boende i Altadena

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Altadena

Lägenheter och Apartments i Altadena

Altadena , området i Los Angeles som är beläget vid San Gabriels sydsluttningar och ovanför Pasadena är ett vackert område som är en utmärkt utgångspunkt när du semestrar i denna enorma stad! Här finner du vajande palmträd, vackra bakgrunder och fantastiska golfbanor. Med en mer lantlig känsla än resten av staden så är Altadena en unik region inom storstaden som ändå bara ligger minuter från de mer storstadsliknande areorna. Här finns många bra ställen att rida och vandra i de vackra kullarna med. I Altadena kan du avnjuta en avslappnad och tillbakalutad atmosfär som en skön kontrast till storstadsmyllret och de enorma motorvägarna i centrala Los Angeles men ändå bo på bekvämt avstånd till händelsernas centrum!

Boende med Wimdu

Om du väljer att boka ditt boende i vackra Altadena med Wimdu så kan du boka snabbt, tryggt och enkelt redan idag! Boka ditt unika boende i Altadena och lev som en lokalbo på semestern! Oavsett vad för slags boende du vill ha, centralt, avsides eller med balkong så har vi ett stort utbud. Hitta ditt boende och boka snabbt, tryggt och enkelt genom vår hemsida. Testa socialt boende i Altadena du med!

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet i Altadenaoch bo som en lokalbo, oavsett om du vill bo i lägenhet med balkong, havutsikt eller i stadskärnan har vi ett stort utbud av fina boenden där du betalar ett mycket lägre pris än för ett hotell av samma standard. Med en egen lägenhet har du stor flexibilitet under din semester, tänk att ha ett eget kök när du känner för att laga din egen mat till exempel!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Njut av den amerikanska kulturen genom att bo i en apartment i ett område som faktiskt befolkas av äkta Kalifornien-bor för en otrolig insikt i det dagliga livet i staden. Oavsett plånbok eller önskad stil har vi ett stort utbud av apartments i staden, boka med Wimdu – Travel like a Local!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter