Boende i Amager

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Amager

Lägenheter och Apartments i Amager

Vackra Amager är en ö i Öresund som tillhör Danmark. Den östra delen av huvudstaden Köpenhamn ligger på öns södra sida. Ön är delvis naturlig och delvis konstgjord med ett flertal konstgjorda sandstränder dit folk flockas på somrarna för att ta en paus från storstaden och svalka sig. På omväxlande Amager finner man både nya, trendiga områden så som Ørestad och idylliska Dragør samt arbetarkvarter. När du bor på Amager har du även nära avstånd till Kastrup Flygplats! Du bor precis vid pulserande Köpenhamn men Amager är även lätt att nå från Skåne tack vare direkt tågförbindelse till Skåne.

Boende med Wimdu

Boka ditt boende med Wimdu i Amager, Köpenhamn redan idag för ultimat komfort och flexiblitet under semestern. Nu kan du förhöja din upplevelse på Amager ännu ett snäpp genom att boka ditt boende genom Wimdu och bo som en lokalbo under semestern. Med Wimdu’s boende slipper du trånga och turistiga vandrahem samt dyra hotell. Betala istället ett mycket lägre pris för ditt boende med oss än för ett hotellrum av samma standard.

Hyr lägenhet med oss

Nu kan du hyra din alldeles egna lägenhet i Amager för en så autentisk upplevelse av folket och kulturen här som möjligt. Med din egen lägenhet har du ultimat komfort och frihet samtidigt som du bor prisvärt. Få tips av din lokala värd om alla de smultronställen som finns där och hur du lättast finner dem från din lägenhet.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Nu kan du äntligen bo som en lokalbo och hyra din egen apartment. Nu kan du också bo som en äkta Amager-bo med en egen apartment och slippa känna dig som en turist. Bo antingen själv eller med värd, fördelen med att bo i en apartment med värd är att du kan få bra tips om smultronställen i området.

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

svenska
svenska
8 Mycket bra
april 2016
Copenhagen Calv-inn No 2 ( 68 m2 )

Anknytningen till cityn är väldig bra. Offentliga trafik fungera alldeles utmärkt. Runt hörnet finns en riktig god pizzeria och en fin bageri. Mataffären är också rund hörnet. Lägenheten har allt vad man behöver för en kort semester och...

Åke
Åke
10 Enastående
juni 2015
Underbar lägenhet med Harbour

Gitte är en underbar och varm hyresvärd. Hennes bostad är I top skick och det är lätt att promenera till Köpenhamn centrum och lokalt centrum. Det är verkligen en lägenhet att trivas i.

Fredrik
Fredrik
8 Mycket bra
augusti 2014
Charmigt Penthouse + Terrass

Mycket trevligt bemötande, och en jättefin lägenhet med allt du kan önska dig. /Fredrik

Mirjam
Mirjam
10 Enastående
november 2013
Rymlig lägenhet i centrum

Fantastiskt fin lägenhet! Värdarna gav verkligen en god service och allt från Bokning till överlämnelse var väldigt smidigt. Gångavstånd till christiania och christianshamn. Vi var jättenöjda efter vår helg, toppbetyg!!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter