Boende i Ankara

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Ankara

Lägenheter och Apartments i Ankara

Fascinerande Turkiets huvudstad Ankara som ligger i provinsen Anatolien. Ankara är en riktig studentstad med över 8 universitet och är även ett politiskt centrum för landet då regeringen har sitt huvudsäte här. Staden är en fascinerande kombination av öst och väst då Ankara ligger i den asiatiska delen av Turkiet. Staden är fylld av spännande museum, trevliga restauranger och atmosfäriska marknader. Fynda tyger, kryddor och hantverk. Ankaras historia går så lång tillbaka som till järnåldern och det finns fascinerande historiska lämningar. Temperaturerna blir höga i sommaren och luften är torr. Besök distrikt så som Citadel District eller Gaziosmanpasa. Besök vibrerande Ankara, Turkiets näst största stad efter Istanbul och upptäck en eurasisk pärla.

Boende med Wimdu

Boka ditt boende i Ankara med Wimdu för en oförglömlig upplevelse. Slipp dyra hotell och trånga, turistiga vandrarhem nästa semester och bo som en lokalbo istället. Oavsett vad för slags boende du vill ha, en lyxig lägenhet i centrum eller ett bohemiskt loft i universitetskvarteren, så har vi ditt perfekta boende enbart några klick bort!

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet med oss och boka ett mycket lägre pris än för ett hotellrum av samma standard. Med en egen lägenhet får du ultimat flexibilitet och komfort under resan. Du kan lätt se bilder och läsa igenom tidigare gästers recensioner så du vet att din lägenhet kommer leva upp till dina förväntningar.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Nu kan du äntligen bo som en lokalbo med din egen apartment i Ankara. Bo i en genuin turkisk apartment och slipp turistfällorna.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter