Boende i Azorerna

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Azorerna

Lägenheter och Boende i Azorerna

Res till de fantastiskt vackra öarna Azorerna som tillhör Portugal men är belägna mitt i Atlanten, där nio vulkaniska öar bildar en otrolig skärgård. Öarna inkluderar Santa Maria, Flores, Corvo, Jorge, Pico, Terceira, Graciosa, São Jorge och São Miguel. Med mjuka, gröna kullar och häftiga vulkankratrar och fantastiska naturliga sevärdheter som Terra Nostra, en jättelik botanisk trädgård och den helt turkosblå Lagoa de Fogo som är mycket badvänlig under sommarmånaderna. Här kan du åka på delfinsafari eller valsafari, äta fantastisk mat och ha en helt unik och oförglömlig naturupplevelse. Azorerna är verkligen som ett paradis på jorden och alla nio öar har olika egenskaper som karaktäriserar dem och gör dem minnesvärda på olika sätt. Med orörd natur, otroliga vyer och häftiga grottor är Azorerna ett fantastiskt resmål du aldrig kommer att glömma.

Boende med Wimdu

Boka ditt boende med oss för en oförglömlig semester vid dessa paradisöar och njut av alla fördelar det innebär att bo som en lokalbo under semestern. Du kan boka ditt boende snabbt, tryggt och enkelt redan idag och slippa turiststråken nästa gång du är ute och reser. Med vårt boende betalar du ett mycket lägre pris än för ett hotellrum av samma standard.

Hyr lägenhet med oss

När du hyr en lägenhet med oss är du garanterad att se det autentiska Azorerna och får lättare reda på de smultronställen som gömmer sig här! Du kan lita på att beskrivningarna överensstämmer med verkligheten då tidigare gäster lämnat recensioner på sin lägenhet. Vill du ha en lägenhet med havsutsikt och balkong eller något mysigt i stadskärnan? Oavsett preferenser har vi det rätta boendet för dig.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter