Boende i Balatonfured

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Balatonfured

Lägenheter och Boende i Balatonfured

Balatonfüred är en kurort i regionen Veszprém i Ungern belägen vid den norra strandkanten av Balatonsjön. Här finns många mineral källor och orten är extremt populär under sommarmånaderna och i närheten finner du vingårdar, stränder och en vacker landsbygd. Balatonfüred är en tacksam ort för den som är intresserad av att fiska och båtutflykter på de mäktiga floden. Sjön är även utmärkt för sköna bad då temperaturen alltid är hög från Maj till September och kvalitéen på vattnet är väldigt bra. Balatonfüred är en utmärkt ort för avslappning, sport och fantastiska viner. Staden har två marinor, trevlig shopping och fina restauranger.

Boende med Wimdu

Boka ditt boende med en av våra många värdar i Ungern för en unik och prisvärd upplevelse. Med socialt boende kan du äntligen uppleva orten som en lokalbo och slippa turiststråken, få istället reda på smultronställen i staden som är svåra att finna enbart genom guideböcker. Boka ditt boende enkelt, snabbt och tryggt genom vår hemsida redan idag.

Hyr lägenhet med oss

Nu kan du äntligen hyra din egen lokala lägenhet i Balatonfüred och njuta av ultimat flexibilitet och komfort under semestern. Läs vad tidigare gäster sagt om den lägenhet som du är intresserad av att hyra för att vara garanterad en sådan vistelse som du önskar dig. Oavsett om det är lägenhet, ett rum, ett helt hus eller stuga du önskar så har vi ett stort utbud så du lätt kan hitta din ideala match!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Nu kan du bo som en riktig lokalbo med en ungersk apartment som kommer tillgodose dina behov. Slappna av och känn dig som hemma utomlands med en Wimdu apartment. Du får en helt annan och mer genuin upplevelse när du bor i en apartment än i jämförelse med ett hotell eller vandrarhem som du inte vill gå miste om.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter