Boende i Bali

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Bali

Lägenheter och Boende i Bali

Välkommen till Bali, ön som har ett landskap som hämtat från vykorten! Det riktigt kryllar av sevärdheter och semesteraktiviteter här, oavsett om du helst upptäcker öns kultur, surfar eller dyker i havet, intresserar dig för arkeologiska lämningar eller vill utforska öns natur och djurliv. Också när det gäller boenden finns det ett brett utbud. Via Wimdu kan du enkelt boka boende på bed and breakfast hos privata värdar, och många andra alternativ till hotell och vandrarhem. Värdarna som annonserar på vår hemsida är vanligt folk som hur ut exempelvis ett rum i sitt hus, en lägenhet eller hela villor. I egenskap av lokalinvånare kan de dela med sig av semestertips du kanske aldrig hade kunnat få av vandrarhemspersonal och turistböcker.

Bo på ditt dröm-B&B vid Indiska oceanen

Att bo på bed and breakfast är ett utmärkt sätt att unna sig lite lyx på resan, utan att det ska behöva kosta skjortan. Få frukosten serverad av en bed and breakfast-värd, och slipp bekymret att trängas med hotellgäster vid urplockade frukostbufféer. På Wimdus bed and breakfast är det du som står i centrum: din värd är mån om att ge dig den där lilla extra servicen.

Hyr en egen lägenhet på Bali

Med Wimdu kan du hyra en helt egen lägenhet för semestern. Det ger er total frihet, ni bestämmer alla tider själva och kan många gånger även laga mat själva. Ni hittar boendealternativ oavsett preferenser och prisklass. Får ni mersmak på resandet hittar ni också B&B's och lägenheter i Rom och Madrid. När ni bokar med Wimdu kan ni alltid först kolla på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt innan ni bokar. Vi gör allt för att ni ska hitta det perfekta boendet för semestern!

Apartments på Bali

Är ni många som åker kan ni välja att boka en hel lägenhet. På Bali kan ni boka en egen apartment och ha total frihet. När ni bokar er lägenhet via Wimdu kan ni alltid först titta på bilder och dessutom läsa recensioner från tidigare gäster på vår hemsida. Få ett unikt och personligt boende där du och ditt sällskap bestämmer allt själva - boka en apartment på Bali redan idag!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter