Boende i Belek

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Belek

Lägenheter och Boende i Belek

Vackra Belek i Turkiet som har en fantastisk strand och världsberömda golfbanor som lockar golf-entusiaster från hela världen och är beläget i semester området Antalya. Belek är en liten men exklusiv ort för dig som söker det oexploaterade och lugna under vistelsen i Turkiet. Bara en halvtimme från själva staden Antalya men avskild från omvärlden av vackra träd och dalar är Belek verkligen en pärla vid medelhavet som du inte vill missa. Med över tio professionella golfbanor finns här ett enormt utbud för att utöva denna sport, men här finns även ett stort utbud av aktiviteter som vandring, cykling och diverse vattensporter. Under vintermånaderna är Belek populärt bland fågelskådare världen över tack vare alla exotiska fåglar som söker sig hit för värmen. För en omväxlande, avslappnande och luxuös semester, välj Belek!

Boende med Wimdu

Boka ditt boende med Wimdu med en av våra värdar i Belek och bo i ett äkta turkiskt hus med alla fördelar som det innebär. Semestra på ett nytt slags sätt och slipp turistfällorna med lokalt boende i området. Oavsett om du föredrar ett boende nära stranden, inne i stadskärnan eller med nära tillgång till golfbanorna.

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet i Belek, oavsett om det är en golf-villa eller ett charmigt rum med havsutsikt så kan du enkelt leta igenom våra erbjudanden och hitta det perfekta erbjudandet för dig. Oavsett vad du har för preferenser så har vi ett stort utbud av prisvärda och unika boenden så att du enkelt kan hitta din bästa lägenhet. Boka din lägenhet snabbt, tryggt och enkelt med oss.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Nu kan du äntligen leva som en lokalbo under semestern och slippa turistfällorna med din egna apartment. Med en egen apartment får du ultimat komfort och flexibilitet och kan verkligen slappna av på riktigt, känn dig som hemma utomlands!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter