Boende i Belgrad

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Belgrad

Lägenheter och Boende i Belgrad

Vackra Belgrad är Serbiens huvudstad och betyder på serbiska ’Den vita staden’. Staden är en av Europas äldsta huvudstäder och här möts floden Donau med Sava som rinner igenom staden och bildar ett vackert komplement till staden. Belgrad kallas ofta för ’dörren till Centraleuropa’ och är fyllt av otrolig historia, vackra parker och trevliga restauranger. Stans popularitet växer snabbt och är på väg att bli ett av Europas absoluta hotspots då det tippas att bli det ’nya Berlin’ med sina vilda klubbar och barer som stänger först på morgonkvisten. Om du vill shoppa i Belgrad kan du börja med gågatan Knez Mihailova för att sedan avancera till smågator och bakgator. Staden är även fylld av vackra parker så som Kalemegdan som är en sommaroas där du kan hänga vid den gamla borgen medan du tar en öl i solnedgången. Det finns 17 distrikt i Belgrad, men ett som absolut inte får missas är Zemun, eller som det ofta kallas- Nya Belgrad, för trevliga promenader.

Boende med Wimdu

Boka ditt serbiska boende i hippa Belgrad med en lokalbo och slipp turistfällorna med ett autentiskt boende. Oavsett om du föredrar ditt boende som ett loft, en mysig lägenhet eller ett bohemiskt rum så har vi ett stort utbud så att du lätt hittar din perfekta match. Boka ditt boende enkelt, snabbt och tryggt redan idag genom vår hemsida för din resa till Belgrad!

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet i Belgrad med en av Wimdu’s många lokala värdar och se Belgrad från de äkta invånarnas synvinkel och få tips om smultronställen som är så svåra att hitta genom enbart guideböcker. Med en egen lägenhet får du en ultimat frihet och komfort med ditt boende under resans gång. Du kan läsa vad tidigare gäster sagt om den lägenhet som du är intresserad av och på så sätt garanteras att den lever upp till dina förväntningar.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Nu kan du äntligen bo som en lokalbo med din egen apartment i Belgrad. Du slipper dyra hotell och turistiga vandrarhem när du bor i en apartment och kan bara njuta av allt som Belgrad har att erbjuda istället!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter