Boende i Benrath

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Benrath

Lägenheter och Apartments i Benrath

Benrath är en del av södra Düsseldorf sedan 1929 och är en vacker stadsdel som är väl värd ett besök. Här finner du det fantastiska rosa Rokoko-slottet Schloss Benrathfrån 1700-talet som lockar många historie- och arkitektur intresserade besökare årligen. Ett nytt tillägg är The Museum for European Garden Art. < b>Benrath är en vacker del av Düsseldorf med nära och enkel tillgång till den fascinerande stadens kärna och ligger utanför turiststråken så du lättare kan uppleva stadens autentiska sida där tyskarna bor. Benrath är en vital del av Düsseldorf som är huvudstad av den tyska delstaten Nordrhein-Westfalen och här finns gott om mysiga ölstugor, trevliga restauranger och härliga barer att besöka. Här finns en unik atmosfär, trevliga promenadstråk och fina parker som bara väntas på att upptäckas och utforskas!

Boende med Wimdu

Boka ditt boende i Benrath med en av våra lokala värdar och lev som en lokalbo i Tyskland i genuina kvarter. Oavsett vad för slags boende du föredrar så har vi ett stort utbud av mysiga, lyxiga och komfortabla våningar. Boka ditt boende redan idag snabbt, tryggt och enkelt genom vår hemsida.

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet, hotell i Benrath är ofta dyra och vandrarhemmen trånga, lyxa till det med en egen lägenhet istället och njut av alla fördelar som det innebär. Med en egen lägenhet har du ultimat frihet och flexibilitet under semestern och kan koppla av och fokusera på att njuta av allt som Benrath har att erbjuda!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Bo som en riktig lokalbo med en av våra apartments och se hur Düsseldorf-borna lever istället och få en unik, prisvärd och personlig upplevelse! Hyr en av våra apartments och testa på socialt boende du med. Känn dig som hemma utomlands nästa gång du är ute och reser!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter