Boende i Bitou

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Lägenheter och Boende i Bitou

Bitou ingår i Eden District Municipality som ligger i västra Kapprovinsen i Sydafrika. Beläget i vacker miljö med varma och öppna människor blir Bitou ett hett semester alternativ för den som vill uppleva någonting nytt och upptäcka Afrika. Området kring Bitou bjuder på en mängd aktiviteter och Plettenberg Bay är onekligen en av de mest spektakulära turistmålen i Sydafrika, med olika alternativ till vattensporter , ekoturism och avlägsna romantiska platser. Nära Plettenberg Bay finns två lokala flygplatser med direktflyg från Johannesburg International och Cape Town International. Här finns även städerna Keurbooms med mil av orörda gyllene stränder och utomordentlig landbaserad valskådning längs kusten, de Crags, som är det konstnärliga hjärtat och Polo mecka i området, Kwanokuthula, New Horizons och Kranshoek för en förening av turism och bevarande av olika och karismatiska kulturer och natur och där du kommer att säkerställas ett varmt och vänligt välkomnande.

Boende med Wimdu

Upplev ett av Sydafrikas mest spektakulära områden. Njut av valskådning från land och lär känna färgstarka kulturer. Boka ditt boende med Wimdu för en upplevelse du sent kommer att glömma. Wimdu ger dig en unik möjlighet att leva som en lokalbo. Du bokar snabbt, tryggt och enkelt genom vår hemsida!

Hyr lägenhet med oss

Wimdu har en mängd rekommenderade värdar, som gärna delar med dig om olika smultronställen och rekommendera platser, som inte några Guideböcker har lyckats snappa upp. Få flexibiliteten och friheten med privat boende, då ni hyr en egen lägenhet med oss på Wimdu. Kolla igenom vårt stora utbud och boka en lägenhet redan idag!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Upplev härliga Sydafrika med en Wimdu-apartment. Testa att bo som en lokalbo! Om du aldrig har testat att hyra en apartment förut på semestern. Då är det hög tid att testa! Boka din apartment redan idag för en vistelse du sent kommer glömma.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter