Boende i Bodrum

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Bodrum

Lägenheter och Boende i Bodrum

Besök den otroligt vackra antika staden Bodrum, som förut hette Halikarnossos och egentligen är en halvö, för en fantastisk semester! Platsen har vuxit enormt de senaste 20 åren. Bodrum kallas ofta för Turkiets St. Tropez tack vare de hundratals diskotek som finns här och alla ungdomar som flockas hit över sommaren för att festa natten och dagen lång. Men det finns mycket mer att hämta här; otrolig natur, avsides sandstränder och fantastisk lokal mat. Bodrum är kanske allra kändast för att Mausoleum, ett av världens sju underverk, låg här som förstördes av, mest troligt, en jordbävning. Även om den förgyllda statyn som toppade graven finns i London idag finns fortfarande gravkammaren och en del utgrävningar samt ett museum kvar i Bodrum som är värda att besöka. I Bodrum finns en mycket känd borg med en lång och blodig historia men även ett undervattens-museum som är ett av världens största! I detta slottsområde anordnas även ett flertal konserter och uppvisningar under sommarmånaderna som lockar många besökare. Denna stad har haft väldigt stor tillväxt de senaste decennierna och har idag ca 30.000 invånare men under turistsäsongen ökar antalet till så många som 100.000! Här kan du njuta av långa fina strandpromenader, rolig shopping eller ett besök till den stora utbyggda marinan som är mycket populär. Även om Bodrum anses som lite ’dyrare’ än många andra Turkiska orter är det ändå med svenska mått mätt bra priser och här kan den shoppingsugne verkligen fynda kvalitets varor såsom handgjorda mattor, guld och välsydda kläder. Bodrum är både mångsidigt och fascinerande och ligger så pass nära Grekland att en dagsresa till Kos är lätt gjort för den som känner för en utflykt. Det är även lätt att åka båtturer till vackra lite avsides stränder för den som gillar avskildhet, oavsett om det är små öar eller fina vikar du letar efter!

Boende med Wimdu

För den ultimata Bodrum-upplevelsen, boka ditt boende genom vår hemsida och få chansen att uppleva denna Turkiska pärla som en äkta lokalbo! Upptäck smultronställena och undvik turistfällorna med hjälp av våra gästfria värdar som kommer se till att ni får en oförglömlig och unik vistelse i staden! Det är lätt att skräddarsy ert boende efter egna behov och plånbok. Vill du bo i en lägenhet med havsutsikt, en mysig avsides stuga eller mer i stadskärnan? Oavsett vad du letar efter har vi ett stort utbud av fint boende som ger dig stor flexibilitet och frihet när du är på besök i staden. Hit åker Istanbuls jetset och många kändisar för att festa natten lång. Invånarna här har en avslappnad, tolerant, gästfri och öppen inställning och atmosfären under dagarna är skön och tillbakadragen då många sparar energi för nattens dansande. I Bodrum finns en av världens största diskotek som är utomhus där du kan dansa i den ljumma brisen från havet under de lysande stjärnorna till topp-DJ’s. Men om festande inte intresserar dig så mycket så har denna stad mycket annat att erbjuda och för ett mer avskilt boende kan du hyra ett ställe att bo lite längre från stadskärnan och verkligen njuta av den fantastiska naturen som Bodrum har att erbjuda med spektakulära vyer av turkost klar vatten som möter rik grönska och hundratals båtar i marinan. Njut av den här pärlan vid den Egeiska kusten och dess inbjudande atmosfär . Här finner du en ovanlig mix av charm och exklusivtet som gör att Bodrum sticker ut från många andra Turkiska kuststäder. Här finns även en stark fiskekultur, varje dag i hamnen kan du beskåda fiskemännen med deras färska fångst och sen se till att avnjuta dessa delikatesser på en lokal restaurang samma kväll! Det turkiska köket har både god och fräsch mat att erbjuda och här finns gott om bra matställen!

Hyr lägenhet med oss

Om du hyr lägenhet med oss kommer du få mycket större flexibilitet och frihet än vad du får med hotell, vandrarhem eller B&B’s och får chansen att bo som en lokalbo istället som en turist och med hjälp av din värds råd undvika turistfällorna och istället hitta de smultronställen som är så svåra att hitta på egen hand. Forska i stadens spännande historia, avnjut god mat och bada i friskt, kristallklart turkost vatten för att sedan dansa i månskenet på det världskända Melikarnas som är det mest välbesökta utestället i hela Medelhavet. Du kan välja att skaffa en lägenhet inne i staden för att sedan göra utflykter till de vackra vikarna och grönskande landskapet eller å andra sidan är det många som fördrar att bo lite avsides för att sedan göra stadsutflykter när andan slår in och istället njuta av det tysta, stilla landskapet. Oavsett så erbjuder Bodrum en unik kombination av stadsliv och det natursköna. Med mjukt rundade berg som speglas i azurblått hav så är staden och dess omgivningar något som måste ses och upplevas. Bodrums växande popularitet är lättförklarlig då det finns något för alla, gästfriheten är stor och atmosfären glad och trivsam. Bodrum är en stilfull stad som ändå lyckas behålla sin gammeldags charm trots sina moderniteter. Bodrum är även en stad som är en ’riktig’ stad fylld av invånare som älskar sin stad, och om du bokar lägenhet med oss får du chans att uppleva detta på nära håll och se staden ur deras perspektiv. För en oförglömlig, unik semester boka din resa redan idag så du kan avnjuta allt detta på riktigt redan denna sommar! Oavsett ålder, intressen eller plånbok kan du hitta den perfekta matchen för dig antingen inne i den glimrande staden eller i en av de närliggande lugna byarna där du verkligen kan slappna av på riktigt.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Om du bor i en apartment som hyrs ut av en av våra många värdar slipper du trånga och turistiga vandrarhem, dyra opersonliga hotell och den där opersonliga känslan. Boka snabbt, enkelt och tryggt med oss för den ultimata reseupplevelsen och en chans att se Bodrums äkta charm på ett sätt som sällan är vanliga turister förunnat. När du hyr en av våra många apartment kan du lätt kolla upp recensioner, bilder m.m angående boendet som gör att du kan lita på vad värden beskriver på hemsidan. Den explosionsartade popularitet som Bodrum nu upplever ska inte missas, oavsett om du har en barnfamilj, bara vill resa med kompisarna eller själv! Hur du vill bo är också såklart upp till dig, med vårt stora utbud kan du verkligen hitta det ställe som passar dig, dina prioriteringar och smak bäst! I en Wimdu-apartment får du större frihet och kan gå direkt från en av de fina marknaderna för att sedan tillaga allt i ditt eget kök om du inte känner för att äta ute hela tiden. Våra värdar är vana att ta hand om folk från hela världen och kan besvara alla frågor ni må ha under er semester. Upplev detta nya, spännande och mer personliga sätt att resa socialt på du med! Boka ditt boende och apartment redan idag så du får en underbar upplevelse att se fram emot där öst möter väst i en spännande kombination. Oavsett om det är bad, historia, sport, klubbande, mat eller shopping som intresserar mest kommer Bodrum tillfredsställa alla dina behov. Detta är en stad som man kan återbesöka om och om igen och är i ständig förändring samtidigt som den behåller sitt antika arv och gammeldags charm. Om du vill få ut det mesta av din semester är detta ett säkert kort som ännu inte upptäckts av många Européer än så passa på nu och besök denna fantastiska ort.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter