Boende i Bogenhausen

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Bogenhausen

Lägenheter och Apartments i Bogenhausen

Bogenhausen är den 13: e stadsdelen i München, Tyskland. Det är den geografiskt största stadensdelen och omfattar stadens nordöstra kvarter. Bogenhausen är en spännande stadsdel med variation. Vid östra sidan av Bogenhausen hittar du Englischer Garten ,som är en stor offentlig park i centrala München, till och med större än New Yorks Central Park. Namnet syftar på stilen av trädgårdsarbete, en stil av landskapsarkitektur som var populär i Storbritannien. Området har några av Munchens mest exklusiva bostäder. Perfekt för den som vill njuta av vacker arkitektur, bra restauranger och hippa cocktailbarer. Är det den välkända Oktoberfesten som lockar? Året om kan du dock bli serverad i det populära värdshuset Hofbräuhaus i München, där mer än 10,000 liter öl serveras varje dag.

Boende med Wimdu

Boka ditt boende i vackra Bogenhausen idag! Varför inte bo längs Prince Regent Street bland ädla herrgårdar. Eller i mer moderna bostäder nordöster om distriktet. Välj mellan ett stort utbud när du bokar ditt boende med Wimdu! Slipp de turistiga och trånga vandrarhemmen och särskilt de dyra opersonliga hotellen. Du bokar snabbt, tryggt och enkelt genom vår hemsida!

Hyr lägenhet med oss

Upptäck München och dess variation. Hyr en lägenhet med oss på Wimdu. Antingen hyr ni er egna lägenhet med friheten som det innebär. Eller så hyr ni lägenhet av våra rekommenderande värdar, som kan ge dig bra tips på ställen runt om i staden. Kolla igenom vårt stora utbud och boka en lägenhet redan idag!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Via Wimdu bokar du snabbt och enkelt perfekta bostäder till bra priser. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bo som en lokalbo. Känn dig hemma fast borta med en Wimdu-apartment. Boka en helt egen apartment i vackra München. Välkommen att upptäcka Bogenhausen, München för en spännande vistelse du sent kommer att glömma.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter