Boende i Bol

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Bol

Lägenheter och Boende i Bol

På paradisön Brač i Kroatien finner du staden Bol, som även är den mest prominenta och den äldsta staden och turistorten på ön. Här finns en otroligt känd och vacker strand vid namn Zlatni rat (på svenska ’Den Gyllene toppen’, stranden är känd för sin renhet och sin speciella spetsiga form som ser ut som en bergstopp från ovan. Det tar ungefär en halvtimma att promenera till stranden från centrum men för den som föredrar så går det även båtar mellan de två från den vackra hamnen! På Bol, vars historia går så långt tillbaka som till 1200-talet och här finns gott om historiska och kulturella sevärdheter så som det Dominikanska klostret från 1475 där barocka skatter och föremål från renässansen trängs, men i Bol kan du även finna gallerier, kloster och vackra kyrkor. Bol är verkligen en unik pärla vid det Adriatiska Havet som du inte vill missa, med mjuka, vita stränder och rent azurblått vatten ser denna ort ut som ett vykort. I Bol får du det bästa av två världar, med en pittoresk och färgglad by med blomsterbalkonger och trevliga restauranger samt en helt otrolig strand som ändrar färg och form med vinden.

Boka boende med Wimdu

Boka ditt boende på Bol med en av våra lokala värdar. Oavsett vad för slags boende du föredrar så har vi ett stort och varierande utbud så att du lätt kan hitta din bästa match. Du kan boka ditt boende snabbt, tryggt och smidigt redan idag enkelt genom vår hemsida, du är bara några få klick från ditt unika drömboende på semestern!

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet på Bol och slipp turistiga vandrarhem och dyra hotell nästa semester. Upptäck hur det är att bo som en lokalbo och känn dig som hemma utomlands med en egen lägenhet.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Nu kan du bo som en lokalbo i en av våra apartments. Med en egen apartment får du ultimat flexibilitet och komfort under semestern.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter