Boende i Bukarest

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Bukarest

Lägenheter och Apartments i Bukarest

Bukarest är huvudstaden och det viktigaste centrumet för industri- och tjänstesektorn i Rumänien. Staden var en viktig metropol redan på antiken, genom de båda stränderna av floden Dâmboviţa. Staden angränsar även med ett flertal vackra sjöar. Även fast Rumänien är ett land som ofta besöks av turister är Bukarest relativt outforskat område av massturismen. Detta beror främst på att resenärerna väljer kusten mot Svarta havet. Bukarest är dock en spännande stad med sina skador från Andra världskriget, stadens bevarade monument, kyrkor, synagogor och det kungliga palatset. Man kan även se spår av revolutionen som ägde rum 1989. Bukarest är en dröm för dig som är historieintresserad!

Bed and Breakfast i denna historiska stad

För dig som vill ta del av den genuina rumänska kulturen är ett boende i ett Bed and Breakfast perfekt. Du får i ett B&B ta del av den rumänska matkulturen genom en frukost som din värd serverar dig. Har du tur kan du inta denna på en balkong med utsikt över floden Dâmboviţa där morgonsolen gnistrar i det spegelblanka vattnet. Du har i ett Bed and Breakfast precis som i andra boenden en värd som hyr ut sitt boende genom Wimdus hemsida. Denna värd kan själv välja om denne vill välja att erbjuda Bed & Breakfast i sitt boende. Genom din värd kan du dessutom få tips om de mest genuina restaurangerna att besöka, för att få en vidare inblick i matkulturen än frukosten i ditt Bed and Breakfast.

Spara pengar genom Wimdus billiga alternativ till vandrarhem

Vandrarhem är ofta trånga och opersonliga, medan du med boenden genom Wimdu bor i fräscha och personliga boenden. Du kan dessutom välja var i staden du vill bo samt i vilken sorts boende, såsom en lägenhet med balkong, en luftig etagevåning eller ett hus med trädgård och B&B. I vandrarhem bor du främst med andra turister medan du i Wimdus boenden har en värd som är invånare i staden. Genom denna kan du få tips och råd om de mest genuina platserna att besöka. Du kan då undvika turistfällorna dit guideböcker och personalen i vandrarhem hänvisar dig. Genom Wimsu kan du söka efter ett boende, kontakta din värd, boka och betala – allt säkert online. Du slipper då leta runt i Bukarest efter ett ledigt vandrarhem eller checka in på ett dyrt hotell. Med Wimdu får du en unik bild av staden, där du ser den genom en invånares ögon.PretoriaHua HinDortmundEdinburghLiverpoolMakati City

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter