Boende i Busan

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Busan

Lägenheter och Apartments i Busan

Med över 3,6 miljoner invårnare, är Busan Sydkoreas näst största stad. Busan är belägen vid den sydöstra kusten på den koreanskaön. Staden är landets främsta hamn, tillika en av världens största.Busan ligger i ett fantastiskt landskap och består av tättbebyggda områden, vilket ligger i ett antal små dalar mellan Nakdong floden och Suyeong floden, med väldiga berg som skiljer vissa distrikt åt varandra. Busan är känd för sina stränder, varma källor, naturreservat och evenemang som stadens berömda internationella filmfestival varje höst. Busan är den perfekta destinationen för den som söker en mer avslappnad atmosfär än huvudstaden Seoul. Stadens har ett växande rykte som en världsklass destination för turism. Busan erbjuder en unik upplevelse som kombinerar koreansk traditionell kultur med världsledande IT-teknik.

Hyr lägenhet med oss

Upplev Sydkorea och fantastiska Busan på bästa sätt med Wimdu. Hyr en lägenhet med oss för en upplevelse du sent kommer att glömma. Med Wimdu bokar ni alltid säkert och snabbt online, här kan ni även se bilder och recensioner från tidigare gäster, så att ni kan välja precis hur ni vill bo. Du kan välja att bo i en helt egen lägenhet med friheten att komma och gå som man vill. Eller bo med en av våra rekommenderade värdar som kan ge dig de bästa tipsen om aktiviteter och sevärdheter som annars skulle vara så svåra att hitta. Kolla igenom vårt stora utbud och boka en lägenhet redan idag!

Bo som en lokalbo med Wimdu-apartment

Känn dig som hemma med Wimdu och bo som en lokalbo. Med din egna apartment kan du handla in delikatesser från hamnen och lära hur man tillagar fisk på Sydkoreanskt vis. Om du aldrig testat att hyra en apartment på semester innan är det hög tid att testa! Så boka din apartment redan idag för en upplevelse du sent kommer glömma.

Boende med Windu

Slipp de turistiga, trånga vandrarhemmen och de dyra, opersonliga hotellen och boka ditt boende med Wimdu. Nu kan du ha ett helt unikt, asiatiskt boende i Busan när du bokar snabbt, tryggt och enkelt genom vår hemsida!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter