Boende i Kalabrien

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Kalabrien

Lägenheter och Boende i Kalabrien

I södra Italien finner du vackra Calabria beläget söder om Nepal vid Italiens udde eller ’tån’ på stöveln. Här finns otroligt vackra kustlinjer, berg och dramatiska landskap som lockar alltmer semesterfirare och upptäckare. Ett måste är National Museum of Reggio Calabria, Capo Vaticano - en av världens vackraste stränder samt de många nationalparker som finns i regionen. Beläget vid Messinasundet med otroliga badplatser, vita, mjuka sandstränder och otrolig natur och rent hav är Calabria en semesterort du sent kommer glömma. Med pittoreska bergsbyar, fina promenadstråk och ett otroligt kulturarv. Ät otrolig mat och drick italienska närproducerade viner. Några av orterna du inte vill missa är Paola, Amantea, Diamante och historiska Guardia Piemontese som du lätt kan åka till från Paola. Tropea och Scylla är också lokala pärlor som varmt rekommenderas. Här finns otaliga orter som alla är fantastiska på sina egna, unika vis.

Hyr lägenhet med oss

Med en egen lägenhet i Calabriahar du större frihet och flexibilitet med hur du semestrar, du kan även laga dina egna frukostar om du så önskar! Det finns många fördelar med att en egen lägenhet eller till och med villa när du bor i området, lev som en äkta Cagliari-bo och slipp turistfällorna. Med en egen lägenhet kan du se ön från lokalbornas sida och upptäcka alla deras smultronställen!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Oavsett om du föredrar en apartment belägen lite mer centralt på ön eller en vid kusten med balkong och havsutsikt så har vi det bästa alternativet till hotell för dig! Tidigare gäster lämnar omdömen på den apartment

Boende med Wimdu

Boka ditt boende i Calabria med Wimdu redan idag, genom vår hemsida snabbt, tryggt och enkelt! Oavsett vad för slags boende du vill ha i denna finska stad. Vilket slags boende du än vill ha i Calabriai så kan du hitta något som passar både din smak och din plånbok hos oss!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter