Boende i Camberwell

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Camberwell

Lägenheter och Apartments i Camberwell

Spännande Camberwell är beläget i sydöstra London med nära avstånd till London Bridge, New Cross och Greenwich. Stadsdelen är fylld av hippa barer och pubar, trevliga restauranger och mysiga caféer. Här finns även den mysiga parken Camberwell Green med vackra blommor, en liten scen och pool. I Camberwell väldigt många konststudenter då Camberwell College of Arts och South London Gallery är beläget här. Stadsdelen är en av de mer pulserande i London och relativt fri från stora kedjor och varuhus, här finns fortfarande privatägda små second hands, vinylbutiker och fina uteserveringar. Det finns knappt hotell eller vandrarhem i denna stadsdel heller så du slipper verkligen turistmassorna och kan fortfarande uppleva en del av det genuina London som inte många besökare upplever, söder om floden.

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet med oss för en unik och prisvärd semester i London. Med en egen lägenhet kan du verkligen uppleva det autentiska London och slippa turistfällorna. Bo som en lokalbo och känn dig som hemma utomlands med din alldeles egna lägenhet i landet.

Bo som en lokalbo med en av våra apartments

Nu kan du äntligen bo som en lokalbo med en av våra apartments i Camberwell. Vi har ett stort utbud av apartments där du kan välja fritt vilken som passar din plånbok och smak allra bäst. Du kan boka en av våra apartments snabbt, tryggt och enkelt genom vår hemsida redan idag och bo som en lokalbo nästa semester!

Boka boende med oss

Boka ditt boende med en av våra många värdar i området och slipp trånga vandrarhem och dyra hotell i Englands huvudstad. Se ett genuint boende istället och spara pengar under tiden, du betalar samma pris för ett helt eget boende som för ett hotellrum av exakt samma standard. Helt enkelt bättre än hotell!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter