Boende i Cannaregio

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Cannaregio

Lägenheter och Apartments i Cannaregio

Cannaregio är det distrikt (sestieri) som är beläget mest norr av de historiska stadsdelarna av vackra Venedig. Isola di San Michele, en ö vid en lagun, och kyrkogårdsön är belägna i Cannaregio. Du finner även kasinot, ett Wagner Museum och Ca' d'Oro för att nämna några få sevärdheter i området, och såklart de vackra kanalerna och otroliga, gamla kyrkor. Upptäck detta sprudlande område som de flesta turister missar under sitt besök i Venedig. Känn av det lokala livet och slipp turistmassorna och njut av bokaffärer, uteserveringar med färsk espresso vid vattnet och upplysta kvällspromenader. Njut av det genuina Venedig i Cannaregio och slipp turistmassorna, njut istället av denna otroliga och lite undangömda stadsdel i lugn och ro men med nära avstånd till hjärtat av staden när du känner för mer puls!

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet i Venedig med en av Wimdu’s många lokala värdar och se Cannaregio från de äkta invånarnas synvinkel och få tips om smultronställen som är så svåra att hitta genom enbart guideböcker. Med en egen lägenhet får du en ultimat frihet och komfort med ditt boende under resans gång. Du kan läsa vad tidigare gäster sagt om den lägenhet som du är intresserad av och på så sätt garanteras att den lever upp till dina förväntningar.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Nu kan du äntligen bo som en lokalbo med en av Wimdu’s apartments. Vi har massvis av fina apartments i Venedig till bra priser. Oavsett vad för slags apartments du letar efter kan du hitta den hos oss.

Boka boende med oss

Boka ditt eget boende i Cannagerio genom vår hemsida redan idag och boka snabbt, tryggt och enkelt. Med socialt boende kan du njuta av många fördelar som är svåra att finna med dyra hotell och trånga, turistiga vandrarhem. Betala ett mycket lägre pris för din lägenhet än för ett hotellrum av samma standard för ditt Wimdu boende.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter