Boende i Cap de Creus

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Cap de Creus

Lägenheter och Boende i Cap de Creus

Bohemiska och otroligt vackra Cap de Creus är en semesterort och naturreservat som är beläget på den mest östra delen av Spanien vid Costra Brava-kusten vid Pyrenéerna. Naturen är stenig, vild och dramatisk med höga vita klippor där det växer gröna pinjeträd. Här finns massvis av stränder, uppdelade av stenar, med gyllene, mjuk sand och klart, varmt vatten. Lite öster om orten finner du bukten Las Cortinas Bay där färskt källvatten rinner från bergen. Sola och bada, snorkla eller dyk i det varma vattnet och promenera till Cape Trafalgar men framförallt slappna av. Du är nära byn Cadaqués och vid landskapet som inspirerade Salvador Dalí.

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet i Cap de Creus med en av Wimdu’s många lokala värdar och se Cap de Creus från de äkta invånarnas synvinkel och få tips om smultronställen som är så svåra att hitta genom enbart guideböcker. Med en egen lägenhet får du en ultimat frihet och komfort med ditt boende under resans gång. Du kan läsa vad tidigare gäster sagt om den lägenhet som du är intresserad av och på så sätt garanteras att den lever upp till dina förväntningar.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Nu kan du äntligen bo som en lokalbo med din egen apartment i Cap de Creus. Du slipper dyra hotell och turistiga vandrarhem när du bor i en apartment och kan bara njuta av allt som Cap de Creus elgrad har att erbjuda istället!

Boende med Wimdu

Boka ditt spanska boende i hippa Cap de Creus med en lokalbo och slipp turistfällorna med ett autentiskt boende. Oavsett om du föredrar ditt boende som ett loft, en mysig lägenhet eller ett bohemiskt rum så har vi ett stort utbud så att du lätt hittar din perfekta match. Boka ditt boende enkelt, snabbt och tryggt redan idag genom vår hemsida för din resa till Cap de Creus!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter