Boende i Carabanchel

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Carabanchel

Lägenheter och Apartments i Carabanchel

I den sydvästra delen av Spaniens huvudstad Madrid finner du distriktetCarabanchel. Detta distrikt delas in i sju olika stadsdelar; Abrantes, Buenavista Comillas, Opañel, Puerta Bonita, San Isidra och Vista Alegre. Här finner du fantastiska tapasbarer, vacker flamenco och ett pulserande nattliv som inte slutar före gryningen om du så önskar. Gå på vinprovning, konstmuseum eller slappa i gröna parker. I häftiga Carabanchel har du hjärtat av Madrid vid dina fötter samtidigt som du slipper turistmassorna och stora kedjor.

Egen lägenhet i Carabanchel

Upplev härliga Carabanchel i en egen lägenhet. Här är det du som bestämmer allt ifrån middagsmeny till hemkomsttid - perfekt om ni är ett större sällskap. Med Wimdu bokar ni alltid er lägenhet säkert online och kan dessförinnan se bilder och recensioner från tidigare gäster, så att ni kan välja precis hur ni vill bo.

Bo i en egen apartment i London

Genom Wimdu kan du boka en helt egen apartment i charmiga Carabanchel. Att ha en egen apartment under semestern ger er total frihet och dessutom chansen att uppleva hur lokalinvånarna i staden bor! Precis som när ni bor på ett Bed and Breakfast får även ni som hyr en apartment möjlighet till lokala tips från er värd. På så sätt kan ni upptäcka stadens guldkorn och slipper fastna i turistfällor. Välkommen att upptäcka Carabanchelpå ett unikt sätt - det är dags att resa som en lokalkbo!

Boende med Wimdu

Ta chansen att boka ett fantastiskt boende i Carabanchel, enkelt och tryggt via Wimdu. Du hittar här ett bra alternativ till hotell. Nu har du chansen att hyra holländarnas egna bostäder för några dagar, kan det bli bättre? Istället för att bo på dyra hotell, hyr du alltså privat av en värd som dessutom kan ge dig sina personliga tips om sina smultronställen. Här hittar du de bostäder som hyrs ut, alltid till rimliga priser. Du går med gratis och kan se alla de bostäder privatpersoner hyr ut runtom i hela världen. Upptäck själv alla lediga hus, lägenheter och boenden, finn recensioner från tidigare resenärer och ta del av deras erfarenheter. Hitta ditt perfekta boende i Carabanchel och boka via Wimdu.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter