Boende i Casco Antiguo

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Casco Antiguo

Lägenheter och Apartments i Casco Antiguo

I den spanska staden Sevilla finner du stadsdelen Casco Antiguo som är det centralaste distriktet. Sevilla är huvudstaden av den underbara regionen Andalusien och är beläget till öst om floden Guadalquivirs bank. Casco Antigou gränsar till Macarena i norr och Distrito Sur till söder och binds av en bra samman med Triana och Los Remedios på Isla de La Cartuja. Stadsdelen har hela tre sevärdheter som är med på UNESCOS lista över världskulturarv, dessa inkluderar Cathedral of Seville, the Alcazar och the Archivo General de Indias och här finns även en gotisk katedral från 1400-talet som är helt unik i sitt slag. För en otrolig och välbevarad stadskärna är Sevillas egna Casco Antiguo en fantastisk plats att semestra på som du sent kommer glömma. Med vackra promenadstråk, trevliga restauranger och otroliga omgivningar är detta en stadskärna som verkligen är ett av sitt slag.

Egen lägenhet i Cape Coral

Upplev härliga Casco Antigou i en egen lägenhet. Här är det du som bestämmer allt ifrån middagsmeny till hemkomsttid - perfekt om ni är ett större sällskap. Med Wimdu bokar ni alltid er lägenhet säkert online och kan dessförinnan se bilder och recensioner från tidigare gäster, så att ni kan välja precis hur ni vill bo.

Bo i en egen apartment i London

Genom Wimdu kan du boka en helt egen apartment i charmiga Casco Antigou. Att ha en egen apartment under semestern ger er total frihet och dessutom chansen att uppleva hur lokalinvånarna i staden bor! Precis som när ni bor på ett Bed and Breakfast får även ni som hyr en apartment möjlighet till lokala tips från er värd. På så sätt kan ni upptäcka stadens guldkorn och slipper fastna i turistfällor. Välkommen att upptäcka Casco Antigou på ett unikt sätt - det är dags att resa som en lokalkbo!

Boende med Wimdu

Ta chansen att boka ett fantastiskt boende i Casco Antigou, enkelt och tryggt via Wimdu. Du hittar här ett bra alternativ till hotell. Nu har du chansen att hyra holländarnas egna bostäder för några dagar, kan det bli bättre? Istället för att bo på dyra hotell, hyr du alltså privat av en värd som dessutom kan ge dig sina personliga tips om sina smultronställen. Här hittar du de bostäder som hyrs ut, alltid till rimliga priser. Du går med gratis och kan se alla de bostäder privatpersoner hyr ut runtom i hela världen. Upptäck själv alla lediga hus, lägenheter och boenden, finn recensioner från tidigare resenärer och ta del av deras erfarenheter. Hitta ditt perfekta boende i Casco Antigou och boka via Wimdu.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter