Boende i Castro Pretorio

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Castro Pretorio

Lägenheter och Apartments i Castro Pretorio

Castro Pretorio är inte bara en station på linje B i Roms Metro system, utan namnet på det artonde distriktet. Här hittar du bland annat betydelsefulla nationella byggnader såsom National Library, Porta Pia (en grind i Aurelianusmuren designad av Michelangelo) och lokala företag och bostadsområden. Castro Pretorio har anslutningar till alla områden i Rom, det görs enkelt tack vare tunnelbanestationer och bussar. Det är lätt att ha det bra i Rom, det är bara att sätta sig på en av de många uteserveringarna och avnjuta en espresso i eller gå en mysig promenad. I nästan varje gathörn finns något vackert att se eller något gott att äta.

Hyr lägenhet med oss

Lägenhet hos Wimdu passar alla sällskap och budgetar, tack vare vårt rika utbud kan du hitta er dröm lägenhet för semestern i Rom. Med Wimdu bokar ni alltid lägenhet säkert online och kan dessförinnan se bilder och recensioner från tidigare gäster, så att ni kan välja precis hur ni vill spendera semestern. Omgivningen är fylld med kulturella sevärdheter, museer och musikställen. Kolla igenom vårt stora utbud på lägenher och boka en redan idag!

Bo som en lokalbo med en av våra Wimdu-apartments

Bli en italienare för några dagar, tuta på folk i trafiken, bo som en lokalbo med en apartment. Bu bestämmer allt ifrån middagsmeny till hemkomsttid. Wimdu har flera apartments att välja på. Om du aldrig testat att hyra en apartment på semester innan är det hög tid att testa! Så boka din apartment redan idag för en vistelse du sent kommer glömma i fantastiska Rom.

Boende med Wimdu

Boka ditt ideala boende i Rom, enkelt, tryggt och snabbt via Wimdu. Här hittar du det perfekta alternativet till dyra och opersonliga hotell och trånga tråkiga vandararhem. Boka er boende idag, för en underbart vistelse i en av Europas absoluta pärlor!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Ellinor
Ellinor
10 Enastående
november 2015
Färg Centrala Rom Lägenhet

Mycket hjälpsam värd och bra lägenhet!

Anders
Anders
10 Enastående
oktober 2014
Färg Centrala Rom Lägenhet

Trevligt bemötande, rent och snyggt, centralt beläget.

Louise
Louise
10 Enastående
december 2013
Härlig lägenhet i San Lorenzo

Vi bodde i lägenheten två veckor och trivdes jättebra. Lägenheten är vacker och välutrustad. Värdinnan Antonia var jättetrevlig och tillmötesgående när vi behövde hennes hjälp. Vi uppskattar henne verkligen och återkommer gärna. Louise&D...

Stellan
Stellan
8 Mycket bra
oktober 2012
Dubbelrum nära Termini Station

Bra kvalitet på rummet, klart prisvärt. Inget buller. Trevligt bemötande. Inget problem med engelskan. Håller vad man lovar. Kunde ge bra tips. Rutinerna kring uppkopplig till Wifi kunde dock ha varit smidigare. Hissen i trångaste laget.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter