Boende i Cecina

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Cecina

Lägenheter och Boende i Cecina

Cecina är en hamnstad i provinsen Livorno i den italienska ljuvliga regionen Toscana. Cecina ligger bara ca 80 km sydväst om Florens och ca 30 km sydost om Livorno. Staden kan nås på motorväg eller med tåg längs kusten, då det finns en tågstation i Cecina centrum. Från den här tågstationen kan du även ta dig till Pisa, Florens, Livorno och mycket annat i Toscana utan problem. Cecina läge gör det till den ideala platsen att utforska Toscana regionen. Efter ett par dagar i de närliggande städerna kan du bara ligga på stranden och njuta av alla fina intryck och upplevelser. Vid den södra änden av staden börjar den stora pinjeskogen och längs den är stranden offentlig. Sandstranden och vattnet är ofta kristallklart, speciellt på morgonen. I den stora pinjeskogen finns många små fåglar som kvittrar vackert på eftermiddagarna.

Hyr lägenhet med oss

Hyr lägenhet med oss och upptäck Toscana. Allt från gemytliga små vingårdar till vackra städer fulla av slående arkitektur och historia. Med lägenhet i Cecina finner du både skön natur långa sandstränder och grannskap till Toscanas alla sevärdheter. Du kan välja att bo i en helt egen lägenhet med smidigheten det innebär eller bo med en av våra många rekommenderade värdar som kan ge dig bra tips på dagsutflykter och aktiviteter. Kolla igenom vårt stora utbud och boka en lägenhet redan idag!

Bo som en lokalbo med en av våra Wimdu-apartments

Vakna upp av ljudet av vågor som slår mot den solvarma sanden. Bo som en lokalbo i en av Wimdus många rekommenderade apartments . Spring ner på den lokala marknaden och inhandla alla varor till lunch. Med egen apartments kan du tillaga egen fantastiskt mat, de rätta råvarorna finns bara runt hörnet.

Boende med Wimdu

Slipp de turistiga, trånga vandrarhemmen och de dyra, opersonliga hotellen och fixa boende med Wimdu. Nu kan du ha ett helt unikt, italienskt boende i Cecina när du bokar snabbt, tryggt och enkelt genom vår hemsida!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter