Boende i Darss

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Darss

Lägenheter och Boende i Darss

Darss eller Darß är ett ursprungligen en halvö vid Östersjön som egentligen heter Fischland- Darß-Zingst men kallas Darss efter namnet på en av Tysklands mest berömda urskogar, Darsswald som ligger i samma område. I Darss finns det 60 km av sanstrand att tillgå fö den badlystne. Det är långgrunt vilket lämpar sig för barnfamiljer. En av Tyskland mest berömda urskogar, den enorma Darsswald vilket bidrar till den vackra miljön på halvön, mellan halvön och fastlandet finner du även en grund lagun. Darss är fyllt av spektakulär, orörd natur med långa sandstränder med friska vindar och klart Nordsjö-vatten. Största orten på halvön är Prerow som ligger på norra delen av ön och har en lång strand att promenera längs. Även Ahrenshoop är en ort som måste ses, en badort med anor ända till 1800-talet. På Darss kan du verkligen njuta av vacker natur, mysiga restauranger och slappna av på riktigt. h2>Boende med WimduOm du vill uppleva staden som en lokalbo, se till att boka ditt boende med Wimdu för den ultimata, genuina Darss-upplevelsen. Slipp turistfällorna och få hjälp av din värd att hitta de smultronställen som är så svåra att hitta annars. Boka ditt boende snabbt, tryggt och enkelt genom vår hemsida redan idag för en oförglömlig semester som kommer få dig att uppleva det riktiga Usedom som en äkta lokalbo! Det slags boende som våra värdar erbjuder är billigare, friare och mer personligt än hotell!

Hyr lägenhet med oss

Oavsett vart i Darss du vill h din lägenhet så har vi ett stort utbud av fina boenden. Kanske vill du bo mitt i stadskärnan eller i en speciell stadsdel? Du hittar lätt din idela lägenhet genom vår sökfunktion. Föreställ att ha din egen lägenhet Darss under semestern och friheten det innebär! Det är begränsat med hotell och vandrarhem i området, framför allt under högsäsong då många tyskar semestrar i området. Wimdu erbjuder alternativet att bo i bostaden av eller hemma hos Darss’ lokalinvånare som lämpar sig för de som reser på begränsad budget, vill bo privat eller helt enkelt gillar att laga maten hemma, då bostäderna är rustade med kök. Bokar man med Wimdu är det som att komma hem fast överallt i hela världen. Känn dig som hemma, Travel like a local.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Testa att bo som en lokalbo med oss i Darss! Med din egen apartment kan du avnjuta frihet och flexibilitet i staden på ett helt nytt sätt. Boka din apartment för en oförglömlig semester till Usedom. Bo i en Wimdu-apartment och res som en lokalbo!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter