Boende i Donetsk

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Donetsk

Lägenheter och Apartments i Donetsk

I Östra Ukraina ligger denna spännande stad som präglas av sin gedigna historia. Staden har påverkats av närheten till Ryssland, och största andelen av befolkningen talar ryska. Genom Wimdu hittar du ditt boende i denna spännande, ukrainska stad. Du kan välja mellan att hyra ett rum eller bo på ett mysigt Bed and Breakfast i Donetsk. Är ni ett större sällskap finns istället hela lägenheter, hus och andra bra alternativ till vandrarhem. Donetsk är en av städerna som i sommar står värd för fotbolls-EM och genom Wimdu kan du fortfarande hitta boende för den stora fotbollsfesten. Du hittar även lägenheter och Bed and Breakfast i Gdansk, för dig som ska se matcherna även på den polska sidan. Oavsett vad som passar er bäst så får ni ett unikt boende, och ni kan dessutom få tips av er lokala värd om smultronställen i staden som inte går att finna i guideböckerna. Med Wimdu får du möjlighet att upptäcka staden ur en lokalinvånares ögon, vart du än kommer!

Bed and breakfast och andra boenden under fotbolls-EM

Genom Wimdu hittar du enkelt och smidigt ditt boende för hela Europamästerskapet i sommar. Du kan hitta en lägenhet eller ett hemtrevligt B&B i Donetsk strax intill arenan. Du finner dessutom prisvärda B&Boch andra alternativ till vandrarhem i Warsawa, där många av matcherna kommer att spelas. Den fotbollsintresserade vet ju dessutom att fotbolls-VM går av stapeln om två år i Brasilien. Du kan boka din lägenhet eller ditt Bed and Breakfast i São Paolo, Rio de Janeiro och Salvador redan nu och ha nästa fotbollsresa säkrad. Även där får du möjlighet att lära känna en lokalinvånare och kan få tips på hur du bäst kan uppleva den spännande kulturen i Brasilien.

Boka en lägenhet i Donetsk

Ni kan också också välja att hyra en hel lägenhet i Donetsk. Det ger er total frihet och passar utmärkt om ni är ett större sällskap. Via Wimdu hittar ni härliga lägenheter världen över, oavsett om ni söker en studio i New York eller ett semesterboende i Bangkok. På hemsidan kan ni dessutom läsa vad tidigare gäster har tyckt, så att ni kan hitta det ultimata alternativet för just er. Wimdu hjälper er att skapa drömsemestern!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter