Boende i Dortmund

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Dortmund

Lägenheter och Apartments i Dortmund

Dortmund var en handelsplats redan år 880 och har alltjämt varit en viktig plats för handel och industri. Handelstraditionen märks fortfarande och staden bjuder på många möjligheter till en rolig shoppingtur! Ett annat kännetecken är bryggerierna och här produceras fortfarande stora mängder öl av god kvalitet. 1900-talets stålindustri har ersatts av teknik och IT-företag och Dortmund blandar gammalt och nytt: de båda kyrkorna Reinoldikirche och Marienkirche är från 1200-talet och har återuppbyggts efter andra världskrigets förödelse; nyare är teatern Opernhaus och konserthuset från 2002. Stadens fotbollslag, Borussia Dortmund, har varit tyska mästare sex gånger och här finns Tysklands största fotbollsarena, Westfalenstadion, där flera av matcherna under fotbolls-VM 2006 spelades. Många turister väljer bland de Bed and Breakfast och vandrarhem i Dortmund som tar emot dem som vill utforska denna imponerande kulturstad!

Alternativt boende i Dortmund

Det finns många sorters boende i Dortmund. Genom Wimdu hittar du boenden som bokas som ett hotell. Vi erbjuder olika typer av bostäder i en prisklass som passar dig! Att gå med är gratis och du hittar här privatpersoner som hyr ut lägenheter över hela världen. I stället för att bo på ett hotell, så hyr du av någon som bor i Dortmund och känner till staden och får därmed ut lite mer av ditt besök! Sök på Dortmund så får du upp bilder på lediga bostäder och recensioner från tidigare resenärer. Hitta ditt perfekta boende och boka enkelt och tryggt på Wimdu.com!

Lägenheter i Dortmund

Ni kan också välja att bo i en helt egen lägenhet i Dortmund. Då är ni helt fria och bestämmer precis allting själva - perfekt för större sällskap. Ni väljer själva om ni vill bo i inne i stan eller strax utanför i något av de många lummiga grönområdena. Kanske vill ni rent av boka ett helt hus för semestern? Vill ni upptäcka mer av härliga Europa så hittar ni även Bed & Breakfast och andra alternativ till hotell i Marseille och Prag. Med Wimdu bokar ni alltid säkert online och innan dess kan ni läsa vad tidigare gäster har tyckt. Vi gör allt för att ni ska hitta drömboendet för just er semester!

Bo i en egen apartment i Dortmund

Genom Wimdu kan du boka en helt egen apartment i Dortmund. Att ha en egen lägenhet under semestern ger er total frihet och dessutom chansen att uppleva hur lokalinvånarna i staden bor! Precis som när ni bor på ett Bed and Breakfast får även ni som hyr en apartment möjlighet till lokala tips från er värd. På så sätt kan ni upptäcka stadens guldkorn och slipper fastna i turistfällor. Innan ni bokar er lägenhet kan ni i lugn och ro titta på bilder och läsa recensioner från tidigare gäster, så att ni enkelt och smidigt kan hitta det perfekta boendet för just er. Välkommen att upptäcka Dortmund och att "travel like a local"!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter