Boende i Fethiye

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Fethiye

Lägenheter och Boende i Fethiye

Till Turkiets semesterparadis reser turister för att njuta av värmen och det utomordentliga nattlivet, såväl som för att se fascinerande lämningar från antiken. Som en del av det forna Lykien, har staden en spännande historia som man kan man kan ta del av bland annat på Fethiyemuseet. Andra aktiviteter som lockar stadens besökare är dagsturer med båt och givetvis diverse strandrelaterade aktiviteter som vindsurfing och kanotpaddling. Lokalbefolkningen är kända för sin gästvänlighet, och ett faktum som visar prov på det är att du kan hyra boende direkt från invånarna själva istället för att ta omvägen genom vandrarhem och resebyråer. På Wimdus hemsida hittar du annonser för för semesterboenden där du inte kommer att känna dig som en turist i mängden – du blir väl mottagen i uthyrarens hemstad, och får tack vare detta en unik ingång till stadens hemligheter.

Bed and breakfasts i Fethiye som skiljer sig från mängden

Som du nog förstått är ett boende med Wimdu något som skiljer sig markant från vanliga bed and breakfasts, hotell och vandrarhem. Via Wimdu hittar du bed and breakfasts som sticker ut. Bo i bergen med utsikt över havet, hyr ett helt hus med terrass och pool, eller en mindre lägenhet där du bor avskilt och således inte behöver trängas bland andra turister. Boende på bed and breakfast är ett trevligt sätt göra resan bekväm, eftersom du slipper den sedvanliga hetsen vid vandrarhems- och hotellfrukostarna.

Hyr en egen lägenhet i Fethiye

Med Wimdu kan du hyra en helt egen lägenhet för semestern. Det ger er total frihet, ni bestämmer alla tider själva och kan många gånger även laga mat själva. Ni hittar boendealternativ oavsett preferenser och prisklass. Får ni mersmak på resandet hittar ni också B&B's och lägenheter i Rom och Madrid. När ni bokar med Wimdu kan ni alltid först kolla på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt innan ni bokar. Vi gör allt för att ni ska hitta det perfekta boendet för semestern!

Apartments i Fethiye

Genom att boka en hel apartment får du och ditt sällskap total frihet under er semester. Ni kan välja att hyra en härlig studio inne i stan eller en apartment med balkong precis vid strandkanten. När du bokar din lägenhet med Wimdu kan du alltid titta på bilder och läsa recensioner från tidigare gäster på hemsidan, så att du så enkelt och smidigt som möjligt ska kunna hitta det perfekta boendet för just dig.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter