Boende i Haag

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Haag

Lägenheter och Apartments i Haag

Haag är Nederländernas administrativa huvudstad och, med sina 500 000 invånare, landets tredje största stad. Här ligger parlamentet, och stadslivet koncentreras till parlamentskvarteren Hofvijver och Binnenhof. Haag ligger vid Nordsjön och här finns stadsdelen Scheveningen, där man hittar stranden och turisterna. Tio miljoner människor besöker Scheveningen varje år, vilket gör den till den mest populära strandstaden i Benelux-länderna. I Haag finns även många museer, bland annat Mauritshuis, där man kan beskåda den berömda tavlan ”Flickan med pärlörhänge”. Här finns också miniatyrparken Madurodam som grundades efter andra världskriget och innehåller modeller av holländska städer i miniformat. Haag är dessutom en vacker stad med fina promenadstråk. Turisterna kan välja bland många Bed and Breakfast och vandrarhem i Haag som erbjuder ett bra boende i denna storstad!

Boka billigt och unikt boende

Ta chansen att upptäcka det lilla extra i Holland genom att boka boende i Haag via Wimdu. Vi kan erbjuda personliga bostadsalternativ med tillgång till en värd till tämligen låga priser. Gå med gratis och du ser själv hur privatpersoner hyr ut olika lägenheter, hus och stugor över hela världen. När du gör en sökning får du direkt upp bilder på hur alla lediga bostäder ser ut. Det går också bra att läsa recensioner från tidigare resenärer och ta del av deras råd och tips. Det finns flera fördelar med att boka boende i Haag via Wimdu.se. Det fungerar som ett perfekt val till hotell. Fördelen, till skillnad från alternativet hotell, är att du hyr privat av lokalbefolkningen i staden. Välkommen att boka enkelt och tryggt via Wimdu idag.

Egen lägenhet i Haag

Ni kan välja att bo i en egen lägenhet i Haag. Då bestämmer ni allting själva och har inga andra tider än era egna att passa. Precis som när ni bor i ett Bed&Breakfast så får ni möjlighet att möta er värd och få tips som hjälper er att både upptäcka stadens guldkorn och undvika turistfällorna. Får ni mersmak på resandet hittar ni även personliga och prisvärda alternativ till hotell och vandrarhem i Amsterdam och Paris. Med Wimdu bokar du ditt boende säkert online och genom både bilder och recensioner från tidigare gäster så kan du vara helt säker på vad du får. Boka drömsemestern redan idag!

Apartments i Haag

Ni kan välja att bo på ett Bed&Breakfast, i en egen apartment, eller kanske ett helt hus. Att ha en egen lägenhet ger er total frihet och det är helt och hållet ni själva som bestämmer om både frukosttid och hemkomsttid! Med Wimdu kan du välja mellan ett stort antal fräscha och personliga apartments i spännande Haag. Redan hemifrån kan du titta på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt om sitt boende. Boka sedan säkert online och börja planera en enastående semester redan idag!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 15 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter