Boende i Helsingfors

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Helsingfors

Lägenheter och Apartments i Helsingfors

Helsingfors som i år firar 200 år som huvudstad i Finland, har mycket att erbjuda – däribland Sveaborg Sjöfästning som är världens största av sitt slag. Sjöfästningen byggdes under 1700-talet och har blivit upptaget på UNESCOs världsarvslista och ligger endast en 15 minuters båtfärd ifrån Helsingfors, här kan du förutom att njuta av den vackra omgivningen, också sitta på en av alla mysiga uteserveringar. Ännu ett populärt turistmål är den berömda undervattenvärldens Sea Life som huserar allt från hajar till sjöhästar. Ytterligare turistmål är Salutorget som ofta håller olika sorters publikevenemang, här kan man också beskåda kejsarinnans sten som restes efter tsar Nikolaj I och den ryska kejsarinnans besök i staden år 1835. För den som vill shoppa och spara på samma gång finns Sandvikens loppmarknad, som är Helsingsfors’ största, där du kan hitta allt från möbler till kläder. Vad du än söker, kan du finna det i denna Skandinaviska stad. Hotell i staden är oftast dyra och vandrarhem fyllda till bredden, med Wimdu bor du istället hos Helsinfors’ lokalbefolkning, och kan därmed njuta av en mer genuin resa. Hitta ditt alternativ till hotell och vandrarhem med Wimdu!

Boende i Helsingfors med Wimdu

Är du trött på att betala för dyra hotell och att leta runt i timmar efter vandrarhem? Boka istället boende med Wimdu så får du valuta för pengarna. Med Wimdu kan du enkelt och snabbt boka ett alternativ till vandrarhem, vare sig du söker en boende i Helsingfors mitt eller ett ståtligt hus ute i skärgården, så finner du det här. Det enda du behöver göra är att klicka runt på hemsidan, titta på bilderna och läsa tidigare gästers recensioner - och finna ditt perfekta boende och alternativ till vandrarhem.

Hyr lägenhet med oss

Med Wimdu kan du boka en egen lägenhet där man förutom kunna laga sin egen frukost varje dag, också får privilegiet att ha en personlig guide med sig på resan. Låt din personliga guide visa dig Helsingfors’ guldkorn – det som lokalborna själva gillar. Hitta de bästa sevärdheterna, restaurangerna och pubarna, långt ifrån turistfällorna. Slipp dyra hotell och trånga vandrarhem och boka en mer genuin resa, med Wimdu! Boka idag och prova på att ”travel like a local!”Med en egen lägenhet i Helsingfors har du större frihet och flexibilitet med hur du semestrar, du kan även laga dina egna frukostar om du så önskar! Det finns många fördelar med att en egen lägenhet eller till och med villa när du bor på ön, lev som en äkta Helsingfors-bo och slipp turistfällorna. Med en egen lägenhet kan du se ön från lokalbornas sida och upptäcka alla deras smultronställen!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Oavsett om du föredrar en apartment belägen lite mer centralt i staden eller en vid kusten med balkong och utsikt så har vi det bästa alternativet till hotell för dig! Tidigare gäster lämnar omdömen på den apartment

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter