Boende i Hollywood

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Hollywood

Lägenheter och Boende i Hollywood

Omväxlande Hollywood är så mycket mer än biopalats, Hollywood Boulevard och den där skylten. Res till Kalifornien och Hollywood där solen alltid skiner och känn dig som transporterad till en film! Besök Chi nese Theatre och jämför dina händer med cementavtrycken från alla Hollywoods superstjärnor sen årstioden bakåt. Strosa längs gatorna och besök museum, fräscha restauranger och sök bland massa rolig shopping. Varje söndag kan du besöka Farmer’s Market och köpa färska frukter och grönsaker och spana kändisar. Om filmhistoria intresserar dig kan du besöka Hollywood Heritage Museum där du tas tillbaka ända till början till Hollywoods guldålder. Åk upp till Hollywood Hills för en spektakulär utsikt, du kan till och med rida en häst och rida till Hollywood-skylten och äntligen se den på riktigt nära håll!

Boka boende med WimduBo som en äkta Hollywoodbo och boka ditt boende med Wimdu din nästa resa till USAs västkust! Här skiner och värmer solen året runt och underhållningen tar aldrig slut. Med Wimdus boende slipper du trånga vandrarhem och dyra hotell i Hollywood och kan verkligen bo som en lokalbo istället! Oavsett vad för slags boende du önskar har vi ett stort utbud i vår katalog!

Hyr lägenhet med oss

Kanske vill du ha en lägenhet med gångavstånd till Hollywood Boulevard eller möjligen ett litet hus i Hollywood Hills? Boka din lägenhet snabbt tryggt och enkelt redan idag och betala ett mycket lägre pris än för ett hotell av samma standard! Med en helt egen lägenhet i Hollywood kan du bo som en amerikan istället för som en turist.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartmentDu kan välja en apartment antingen med en värd eller ensam! Om du väljer att bo med en värd har du fördelen att bo med någon med insikt till alla de smultronställen som finns i Hollywood och kan hjälpa dig finna alla de speciella ställena som kan vara så svåra att finna annars. Om du väljer en egen apartment å andra sidan så kan du avnjuta en stor frihet och flexibilitet som är svår att uppnå med hotell, tänk att kunna laga till din egen frukost i ditt eget kök på semestern! Känn dig som hemma utomlands, Wimdu – Travel like a Local!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter