Så fungerar Wimdu

Wimdu är Europas största plattform för citylägenheter. Upptäck hur du bokar boende nedan.

Börja tjäna pengar redan idag
Registrera din bostad!

Hur du blir värd på Wimdu

Tjäna pengar på ditt extra utrymme med Wimdu genom att hyra ut din tomma lägenhet! Läs mer om hur det fungerar nedan.
Placeholder

Skapa din annons

Du kan lista en hel lägenhet eller ett enkelrum på Wimdu på bara några få enkla steg. Du bestämmer detaljerna i din annons, inklusive beskrivning, pris och husregler. Vi kan även hjälpa till med att ta foton.
Placeholder

Acceptera bokningar

När din annons publiceras, kan du börja ta emot bokningsförfrågningar från gäster! När du får ett e-postmeddelande med en bokningsförfrågan, har du 24 timmar att besvara den. Använd Wimdu meddelandesystem för att svara på frågor och ordna nyckelöverlämnandet.
Placeholder

Välkomna dina gäster

Innan du tar emot en gäst, se till att din bostad är ren och snygg med nytvättade lakan och handdukar. När dina gäster anländer, träffa dem för att lämna över nycklarna, visa dem runt och förklara husets regler - några tips om trakten är också uppskattat!
Placeholder

Betalning mottagen

24 timmar efter dina gästers ankomst och incheckning, överför Wimdu automatiskt din betalning till bankkonto. Eftersom Wimdu tar hand om transaktionen, är din betalning säker i alla lägen.
Placeholder

Lämna en recension

Recensioner är en viktig del av Wimdu då vår plattform bygger på förtroende. Lämna en recension för dina gäster och de är mer benägna att lämna en recension för din bostad. Glada gäster lämnar positiva recensioner, vilket innebär att andra är mer benägna att boka ditt boende i framtiden!
check reviews save lock money headphones globe photos triple-tick conditions guests ribbon description

Varför värd med Wimdu?

 • Tjäna pengar på din bostad

  En Wimdu värd tjänar i genomsnitt 900 €/månad - medan de sover! Finansiera din nästa resa eller betala dina räkningar med denna extrainkomst, som du enkelt får genom att utnyttja ett oanvänt utrymme.

 • Din bostad, dina villkor.

  På Wimdu kan du ange samtliga villkor för din bostad, inklusive pris, antal gäster, hyresperiod, avbokningsregler och policy för sällskapsdjur.

 • Dina detaljer är säkra

  Ingen annan än gästerna du har bekräftat har tillgång till ditt fullständiga namn och kontaktuppgifter. Endast ditt förnamn och område på kartan kommer att synas på webbplatsen.

 • Omfattande service

  Wimdu erbjuder tjänster som fotografering för att säkerställa att din annons ser bra ut. När din annons ligger uppe kan du ansöka om dessa tjänster i ditt konto.

 • Gratis 24/7 kundsupport

  Vår kundtjänst är tillgängligt dygnet runt för att hjälpa till med alla frågor eller funderingar du kan ha. Kontakta oss via Hjälp-sektionen.

Gästfrihet på Wimdu

Vi samarbetar med våra värdar för att se till att gästerna får en fantastisk vistelse. För mer information, läs våra riktlinjer för värdar.
Våra gästfrihets standard
Placeholder

FAQ Grunderna

 • Hur kan jag synkronisera min Wimdu kalender med andra kalendrar?

  Gå till ditt användarkonto, "Mina Annonser" och sedan "Visa kalender". Bläddra till "Online Kalender" och klistra in länken från kalendern som du vill synkronisera med din Wimdu kalender. Klicka sedan på "Importera".

 • Vilka typer av bostäder kan listas på Wimdu?

  En mängd olika bostäder kan listas på Wimdu och det inkluderar lägenheter, fritidshus, privata rum, villor, stugor, gårdar, slott, trähus, husbåtar och bilar.

 • Hur svarar jag på 'Du har fått mail på Wimdu' meddelanden?

  När en gäst har kontaktat dig med hjälp av Wimdu meddelandetjänst, kommer meddelandet att visas i din "Inkorg". För att läsa meddelandet, klicka på "Inkorgen", och klicka sedan på "Visa". Svara gästen genom att skriva i rutan.

 • Hur kan jag aktivera Boka direkt?

  Om du är berättigad till Boka direkt tjänsten kommer en Boka direkt banner visas i ‘Min Översikt’ i ditt användarkonto. Genom att klicka på denna banner kan du begära Boka direkt för ditt konto. Vi kommer att informera dig så snart tjänsten har aktiverats.