Wimdu gästtips

Gästtips

Dela härliga upplevelser med dina värdar genom att använda Wimdu. Lär känna varandra och kanske till och med skapa internationella vänskapsband. Vi jobbar hårt med att försäkra bedrägerifria uthyrningsupplevelser. För att få ut det mesta av Wimdu, titta på våra Tips:

Skapa din Wimduprofil

Berätta om dig själv

Wimdu-värdar vill ofta veta vem som ska bo hos dem. Därför borde du använda möjligheten att skriva om dig själv på din Wimdu-profil. Skriv var du kommer ifrån, varför du gillar att resa, vad du har för hobbys och vilka språk du talar. Att dela sådan information kan göra ditt boende mycket mer personligt.

Använd ditt nätverk

Om du redan har ett Facebook-konto kan du med ett enda klick ansluta till Wimdu via Facebook. Detta kan göra det lättare att upprätthålla din profil plus att du kan se vilka av dina vänner som redan använder Wimdu.

Lägg upp en bild på dig själv

Att ha en trevlig bild på din Wimdu-profil är pricken över i:et. Kommunikation med din värd kommer bli mycket mer trivsam och njutbar speciellt om du kan sätta ett ansikte på kontakten. Detta kan, trots allt, skapa en rolig och trevlig atmosfär långt innan din ankomst.

Planera din resa

Kolla vem du bor med

Titta på din värds Wimdu-profil. Där kan du se om du har något gemensamt eller om ni kanske till och med talar samma språk. Genom Wimdus meddelandesystem kan du ställa frågor och reda ut potentiella problem redan innan din ankomst.

Dubbelkolla erbjudandets detaljer

Bilderna tillåter dig att se mycket av vad du kan förvänta dig, men se till att du lägger lite tid på att läsa igenom husrelgerna när du är klar med rumsbeskrivningen. På så sätt kan du vara säker på att detta är rätt boende för dig. Andra gästers tidigare omdömen kan också vara värdefull information om värden och boendets kvalité.

Använd Wimdu

Wimdu kontrollerar tillgängligheten och kvalitén på varje värd vi registrerar. Vi tar hand om betalningen till värden åt dig och överföringen av boendeinformation. Skulle en värd försöka samarbeta med dig utanför Wimdu, rapportera detta till vårt service team.

Njut av din vistelse

Ta en ordentlig titt på rummet

Wimdu skickar pengarna till värden 25 timmar efter din planerade ankomst. Om något inte är som det kan förväntas, var god informera oss på en gång så kan vi jobba fram en lösning. Om något i lägenheten är skadat, se till att dokumentera detta med bilder så att du inte påstås vara ansvarig.

Prata med din värd om allt

Tillåt din värd att ge dig en detaljerad rundtur i boendet när denne ger dig nycklarna. Nu är det dags att ställa frågor och lära känna värden bättre. Du kanske kan få några tips om staden du bor i från värden. Så njut av din resa och travel like a local!

Ge din värd ett omdöme

När din resa är slutförd bör du använda dig av möjligheten att skriva ett omdöme om din värd. På så sätt kan du inte bara ge konstruktiv kritik utan också försäkra andra gäster om att detta är en bra värd.