Boende i Japan

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Japan

Lägenheter och Boende i Japan

Besök fantastiska Japan och upptäck en helt ny värld av dofter, mat och arkitektur! Häftiga Japan är något alldeles speciellt. Här är allting supervälordnat och går i ultrarapid och pulsen i Tokyo kan nog inte jämföras med något annat. När ni ska boka ert boende i denna fartfyllda storstad så hittar ni många spännande alternativ genom Wimdu. Välj själva om ni vill bo i en lägenhet i någon av de många skyskraporna eller på ett hemtrevligt Bed and Breakfast där ni får uppleva den fantastiska japanska matkulturen på nära håll. När ni bokar boende genom Wimdu får ni dessutom möjlighet att lära känna er japanska värd, som kan ge er sina tips om sin unika hemstad. På så sätt kan ni uppleva städer som Tokyo, Kyoto och helaJapan på ett genuint sätt och kan upptäcka restauranger och sevärdheter som inte finns i guideböckerna. Välkomna att uppleva Japan på ett helt unikt sätt – ”travel like a local”!

Boka boende med Wimdu

Boka ditt boende i färgstarka Japan och bo i ett riktigt asiatiskt hus med en av Wimdu’s många värdar och boka snabbt, enkelt och tryggt genom hemsidan! Oavsett om du vill ha ditt boende i centrala Tokyo, ute på landet med egen trädgård eller en helt annan del av Japan har vi ett stort utbud att välja mellan. Med socialt boende får du en unik chans att uppleva den fantastiska, japanska kulturen. Bo som en äkta Japan med vårt boende!

Hyr lägenhet med oss

När du hyr en lägenhet med oss är du garanterad en unik upplevelse där du verkligen får leva som en lokalbo! Se det autentiska Japan som lokalborna så sällan ser. I din egen lägenhet har du stor flexibilitet och frihet och slipper de trånga, turistiga vandrarhemmen och dyra, opersonliga hotellen. När du bor i lägenhet kan du känna dig som hemma utomlands!'

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Du kan välja att bo i din alldeles egna apartment om du så önskar eller med en värd. Fördelen med att bo i en apartment med en värd är att hen kan ge dig ovärderliga tips om smultronställen som annars skulle vara svåra att finna på egen hand eller enbart genom guideböcker. Bo i en egen apartment i Japan och res som en lokalbo i Asien!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter