Boende i Kalifornien

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Kalifornien

Lägenheter och Apartments i Kalifornien

Hem till Hollywood, San Diego, Orange County och San Francisco, Kalifornien är kanske den mest kända och mest omtalade av alla stater i USA. Staten har den största av befolkningen, med en lång och brokig historia som också lett till att det är en av de mest mångkulturella stater i USA. Om du planerar att åka på en semester till Kalifornien kommer staten inte göra dig besviken med bredden av utbudet av saker att göra. Wimdu erbjuder många olika alternativ för boende i Kalifornien - vi har allt från privata hus med pool till delade lägenheter med terrass. Du finner också rum och studios, samt billigare bostäder, så du kommer säkert att hitta något som passar din budget. Vi här på Wimdu är alltid där om du behöver hjälp med att hitta eller slutföra din bokning, och att komma i kontakt med värden. Wimdu hoppas du har en underbar resa till Kalifornien - njut!

Visste du att..

Kalifornien är den största producenten av frukt och grönsaker i hela USA, och producerar över hälften av den färska frukten i landet.

Kalifornien är en av de rikaste staterna i USA. Om det var ett självständigt land skulle Kalifornien ha den 9:e största ekonomin i hela världen.

Kalifornien anses vara en "minoritet majoritet"-stat - i att mer än 58 % av befolkningen är icke-vita grupper. Detta inkluderar övervägande latinamerikaner, indianer och asiater.

San Franciscos Golden Gate-bro innehåller tillräckligt med ståltråd för att gå runt hela jordklotet 3 och en halv gång.

Den kinesiska lyckokakan uppfanns faktiskt inte i Kina. Det är ett amerikanskt påhitt som många japanska restauranger började med under det tidiga 1900-talet men som blev ”kinesiskt” i och med att tusentals japaner internerades i samband med Andra världskriget, och kinesiska restauranger började erbjuda lyckokakorna istället.

Se och göra

När du besöker The Golden State är det viktigt att besöka några av de stora attraktionerna, och göra det mesta av din vistelse. Detta kommer att innebära att du måste röra på dig en hel del eftersom staten både är väldigt stor och utspridd. Den viktigaste frågan är "Var börjar jag?".

San Francisco är en pulserande stad med en färgstark historia och kultur som är känd för dess liberala tänk och den viktorianska arkitekturen. Det här är den enda staden som inte kräver en bil, här kan man istället med frödel färdas till fots, med spårvagn eller med cykel. Golden gate Bridge ser du böst från en av de många sightseeingbåtarna som går från Fisherman’s Wharf, eller så kan du hyra en cykel och cyklaöver bron till den bildsköna byn Sausalito på andra sidan, och sedan ta färjan tillbaka. Ett besök i San Francisco skulle inte vara komplett utan ett besök till Alcatraz, världens mest ökända fängelse. För att nå ön där fängelset ligger måste du ta en båt - boka dina biljetter ganska långt i förväg då platser fylls snabbt under turistsäsongen. Turer görs sju dagar i veckan - vi älskade Alcatraz Night Tour som ger dig möjlighet att ta en rundtur i fängelset under natten. En audioguide medföljer turen har atmosfäriska ljudeffekter för att lägga till spöklik djup till ditt besök! Du får lära dig en hel del om fängelset inklusive några av de fantastiska försök att fly från det!

Sierra Nevada är den alpina regionen i Kalifornien, och är hem till den berömda Yosemite Park. Välkänd för skönheten i dess hisnande granitklippor, vattenfall och glittrande bäckar - parken är skyddad som ett världsarv av UNESCO. En av naturens största gåvor, det romantiska landskapet innehåller också vackra Mammutträd och den skyddade statusen innebär att den naturliga biologiska mångfalden kan bibehållas. De frodiga ängarna, imponerande vattenfall och unika klippformationerna gör Yosemite Valley till ett måste. För de som inte är vana vid att resa i vildmarken, kan det vara klokt att investera i en guide eller resa med mer erfarna äventyrare.

Hem till Hollywood, änglarnas stad - även känd som Los Angeles - är utan tvekan Kaliforniens mest internationellt kända landmärke. Staden har varit en dominerande närvaro i den globala filmindustrin hela 20-talet, men har mycket mer att erbjuda. När du letar efter lägenheter att hyra i Los Angeles, se till att du väljer rätt område. Staden är den folkrikaste i hela Kalifornien, och är den näst folkrikaste i hela USA. Under ett besök till Los Angeles bör man absolut inte missa Hollywood Walk of Fame, och läsa stjärnorna utanför Grauman’s Chinese Theater. Både barn och vuxna älskar Universal Studios som har många roliga attraktioner med filmtemaAndra attraktioner inkluderar den världsberömda Getty Center som kanske är en av de rikaste gallerierna i världen.

Boende i Kalifornien

I Kalifornien finns det en stor mängd hotell och vandrarhem, letar du däremot efter en genuinare upplevelse och lägre priser så kan du boka ditt boende med Wimdu. Vi har tusentals semesterbostäder av varierande prisgrad som passar varje budget. Vare sig du är ute efter en liten sommarstuga vid havet, en semesterlägenhet med terass eller stor villa med pool så är vi säkra på att du kommer att hitta det perfekta boendet här. Ditt Wimdu Team önskar dig en trevlig resa till häftiga Kalifornien!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Anna
Anna
10 Enastående
augusti 2014
Lägenhet vid Golden Gate Park

Bra lägenhet för en barnfamilj. Lite svårt med parkering men det hör till i San Francisco, tyvärr.

Göran
Göran
8 Mycket bra
augusti 2014
Victorian med panoramautsikt utsikt över staden och Bay!

Mycket trevlig bostad i mysigt område. Rekommenderar verkligen detta boende.

Sara
Sara
8 Mycket bra
juli 2014
Hollywoodvåning + frukost, balkong &WiFi

Hade en bra vistelse. trevlig & serviceminded värd. Kan absolut rekommendera denna lägenhet!

Johan Bim Edward
Johan Bim Edward
10 Enastående
juni 2014
Beautiful Vacation Cottage

Otroligt bra läge att bo om man ska besöka Los Angeles Nära till stranden och mat butik. Huset var jätte fint och fräscht. Hosten Susan vad trevlig och hjälpsam. Det ända som var ett minus var att wimdu gav oss fel adress men det löste...

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter