Boende i Kampanien

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Kampanien

Lägenheter och Boende i Kampanien

Kampanien är en region i södra Italien. På regionens västra sida finner du en vacker kust som kantas av Medelhavets klara, blåa vågor och det är i Kampanien du finner den otroliga ön Capri. Huvudstaden i orten är Neapel men även fantastiska sevärdheter så som Pompeii, Herculaneum, Paestum och Velia trängs här. Besök Vesuvius, bila längs Amalfi-kusten och njut av den ofattbara naturliga skönheten, den italienska maten, arkitekturen och den rika historien och kulturen. Kampanien är verkligen en Italiensk pärla som du inte vill missa under din semester. Kampanien lockar matälskare från världen över med sina ostgrottor, vinprovningar och gastronomiska restauranger. Kampanien är verkligen en fantastisk region som du aldrig kommer glömma.

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet i Kampanien och lev som en riktig italienare, slipp dyra hotell och trånga vandrarhem. Betala istället samma pris för en helt egen lägenhet som du skulle gjort för ett hotellrum av samma standard. Boka din lägenhet snabbt, tryggt och enkelt redan idag och känn dig som hemma utomlands nästa gång du åker utomlands.

Bo som en lokalbo med en av Wimdu’s apartmentsBoka en av våra många apartments för din ultimata semesterupplevelse vid Amalfi-kusten Det finns gott om italienskaapartments att hyra i Kampanien, hitta din bästa match för dig själv! Hyr en av våra apartments på valfri ort i Kampanien och skräddarsy din semester efter egna behov.

Boka boende med oss

Boka ditt boende i Kampanien med en av våra många lokala värdar. Oavsett vad för slags boende du letar efter så har vi ett stort utbud då du enkelt kan finna din bästa match för din plånbok och budget. Med Wimdu’s boende kan du lätt finna lokala smultronställe. Boka ditt italienska boende redan idag för en unik semester.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter