Boende i Kanarieöarna

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Kanarieöarna

Lägenheter och Boende i Kanarieöarna

Ö-gruppen Kanarieöarna har länge varit en magnet för svenska resenärer tack vare sitt varma klimat och sitt stora utbud av aktiviteter och stränder. Kanarieöarna består av sju stycken öar; Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Fuerteventura och El Hierro. Majoriteten av dessa är extremt populära reseorter och skandinavernas favoritmål att flyga till för sol. Kanarieöarna tillhör Spanien men ligger nära Afrikas kust vilket bidrar till det varma klimatet året om. Med höga berg, långa sandstränder och grönskande områden är öarna på Kanarieöarna omväxlande och gör ingen besviken. Den största staden på alla öarna är Las Palmas som man kan söka sig till för lite mer fart och fläkt, shopping och storstadsliv. Kanarieöarna har sedan 1950-talet blivit en svensk klassiker att återvända till om och om igen för en solsäker och lyckad semester!

Boende med Wimdu

Vill du bo på en avskild plats med havsutsikt och nära till stranden eller föredrar du att bo inne i Las Palmas stadskärna? Oavsett vilket typ av boende du vill ha så har Wimdu ett stort utbud av fantastiskt semesterboende! Boka snabbt, tryggt och säkert genom vår hemsida redan idag för en oförglömlig semester. Om det är närhet till de charmiga bergsbyarna, din favoritrestaurang eller stranden som lockar mest så har vi boende som kan tillfredsställa alla dina semesterbehov. I Mallorca finner du fantastiska trädgårdar, klippformationer och grottor, boka ditt boende för din nästa resa med en av våra värdar för en oförglömlig upplevelse!

Hyr lägenhet med oss

När du hyr lägenhet istället för dyra, opersonliga hotell och turistiga vandrarhem så får du en mycket större frihet på din semester. Föreställ att ha ett eget kök till ditt förfogande i dinMallorca-lägenhet och tillaga din egen frukost från varor från marknaden. Upplev Kanarieöarna som en lokalbo och bo som en äkta spanjor under din vistelse för en genuin insikt i ö-livet och alla dess njutningar. Du kan lätt välja en passande lägenhet på vår hemsida, bilderna och recensionerna från tidigare gäster hjälper garantera att din resa kommer att bli exakt som du drömt om.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Kanarieöarna har fantastiska stränder, utsikter och är fyllt av restauranger. Här kan du verkligen slappna av så slipp stressen med vanligt boende och testa socialt resande med en Wimduapartment istället detta år! Vi har många olika slags apartments att erbjuda för alla åldrar, smaker och plånböcker. Kolla igenom vårt stora utbud för att hitta just din favorit apartment nu!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Conny
Conny
10 Enastående
december 2017
LAS CANTERAS BEACH FIRST LINE

En jättefin lägenhet. Motsvarade vida mina förväntningar. Välutrustat kök och tvättstuga. Läget helt super vid Canteras och balkongen är värd guld. Kan verkligen rekommenderas.

Sven
Sven
8 Mycket bra
december 2017
Apartment at the Second Beach Line (3)

Carlos apartment har ett ypperligt läge både i San agustin som i huset.Lägenheten är ren o prydlig,det mesta man behöver finns i bostaden. Kaffebryggarn är minimodell och bör nog ersättas med en dubbelt större, även en mellan- stor kastr...

Birgit
Birgit
8 Mycket bra
november 2017
Apartment Las Canteras beach

Fantastisk trevlig lägenhet. Nära till både Las canteras och till Catalina parken. Mataffär i samma hus. Det enda negativa var att det inte var riktigt rent. Vi var tvungna att tvätta golvet och det var längesedan det var dammat. Men ja...

Juris
Juris
10 Enastående
november 2017
Top apartment in Playa del Inglés

Lägenheten har ett utmärkt centralt läge till affärer,kommunikationer och bad. Pool och restauranger i lägenhetsbyggnaden gör att det efter några dagar blir mer personligt än annars i kontakten med boende och yrkesfolk. Rent, snyggt och...

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter