Boende i Kapstaden

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Kapstaden

Lägenheter och Apartments i Kapstaden

Att bo i Kapstaden är som att bo i ett vykort, där staden breder ut sig med Taffelberget i ryggen och är helt omgiven av stränder. Denna stad måste upplevas minst en gång i livet. De många folkslag och språk som mixas i denna stad gör staden en av de mest multikulturella i världen. Kapstaden är även den mest liberala staden i Sydafrika, vilket gett liv till en sprudlande gaykultur. Även om Sydafrika är ett billigt land att turista i är det alltid välkommet att kunna spara en slant på boendet, såsom i ett Bed & Breakfast genom Wimdu. Istället kan du äta en extra middag på den kända restaurangen Mama Africa där underhållning genom afrikansk livemusik är ett uppiggande inslag.

Hitta ett perfekt boende för dig på din semster i en av Afrikas underbaraste städer

Att hitta boende i Kapstaden genom Wimdu är det perfekta valet för din resa till Sydafrika. Genom Wimdus hemsida hyr invånare i Kapstaden ut sitt boende eller lediga rum för en billig peng. Du kan av din värd få tips och råd på platser att besöka och restauranger att äta på för att få en genuin och spännande resa utanför turiststråken. Wimdu kan erbjuda dig boenden såsom en luftig lägenhet med utsikt övet Taffelberget, ett mysigt hus med en vacker terass eller varför inte en studio nära Long Street, stadens partycentrum. Eftersom din värd är en av de boende i Kapstaden och kan därmed ge dig insideinformation om Kapstadens guldklimpar. Välj ett boende genom Wimdu och ’travel like a local’!

Egen lägenhet i Kapstaden

Ni kan välja att bo i en egen lägenhet i Kapstaden. Då bestämmer ni allting själva och har inga andra tider än era egna att passa. Precis som när ni bor i ett Bed&Breakfast så får ni möjlighet att möta er värd och få tips som hjälper er att både upptäcka stadens guldkorn och undvika turistfällorna. Får ni mersmak på resandet hittar ni även personliga och prisvärda alternativ till hotell och vandrarhem i Durban och Paris. Med Wimdu bokar du ditt boende säkert online och genom både bilder och recensioner från tidigare gäster så kan du vara helt säker på vad du får. Boka drömsemestern redan idag!

Apartments i Kapstaden

Via Wimdu kan du välja att boka en egen apartment för din semester. Genom en egen lägenhet får du och ditt sällskap total frihet och kan utforska staden precis som ni vill. Ni hittar ett stort utbud av fräscha och härliga apartment på vår hemsida. Genom sökfunktionen klickar ni enkelt i hur ni vill bo, titta på bilder och se vad tidigare gäster har tyckt. Sedan kan ni enkelt och smidigt boka den perfekta semesterlägenheten för just er. Välkomna att upptäcka vackra och spännande Kapstaden som locals!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Jan
Jan
10 Enastående
november 2016
Rum med komplett badrum

Utomordentligt prisvärt boende hos mycket trevligt värdpar.

Anders
Anders
8 Mycket bra
oktober 2015
Sea-facing 2Bedrm 401 Glenlodge

Något sliten lägenhet. Köksutrustningen borde ses över och kompletteras. Men mycket bra läge med fantastiskt utsikt över Atlanten. Bra kommunikationen till stans centrum. Kan rekommenderas trots nämnda brister.

Bo
Bo
10 Enastående
februari 2015
Perfekt Sunny lägenhet med pool

We had a wonderful stay at Wendy and Ian Adamson at “Perfect Sunny Apartment with Pool” in Gordon’s Bay. We stayed in fourteen days and everything was perfect. A functional flat with a well equipped kitchen, a large bedroom and a large a...

Lisa
Lisa
10 Enastående
mars 2012
Semesterlägenhet i Camps Bay

Vi är mycket nöjda, första gången vi bokat via Wimdu och allt har fungerat utmärkt. Mottagna på plats och genomgång av huset av värden och hans hjälpreda. Ett underbart läge på huset med en fantastisk utsik över Atlanten och kustlinjen. ...

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter