Boende i Köpenhamn

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Köpenhamn

Lägenheter och Apartments i Köpenhamn

Danmarks huvudstad Köpenhamn spårar sin historia tillbaka till vikingatiden. Det blandar det nya med det gamla, det storslagna med det lilla, medan den danska hemtrevnad bevaras. Ta med din familj för nöjes skull eller njuta av en romantisk middag med dina nära och kära. Väljer du att boka boende med Wimdu kan vi garantera dig en vacker och prisvärd lägenhet för din vistelse i denna spännande stad. Du får ut det mesta av din resa, vill vi ge dig några tips om hur du får ut det mesta av staden med de flesta restauranger i Skandinavien. Det finns inget bättre än att uppleva allt som Köpenhamn har att erbjuda från din egen dansk lägenhet eller lägenhet. Så bläddra igenom Wimdu sitt sortiment när man planerar vad man ska göra i "Spirenes By”

Visste du att

Köpenhamn kommer från ordet köpmans porten.
Köpenhamn är den största staden i Skandinavien
.
Den förståelse av kvantmekaniken, som utvecklades av Niels Bohr och Werner Heisenberg kallas Copenhagen tolkning.Ungefär trettio procent av Danmarks befolkning bor i Köpenhamn.

Från korv vagn till Noma.

Den danska kulturen känd för att uppskatta god mat och dryck. Och de läckra danska smörgåsar sägas vara ett bra bevis på detta. En annan direkt institution som binder köpenhamnare från alla förhållanden längs korv vagnar. På vägen tillbaka till din lägenhet i Köpenhamn borde unna dig en varmkorv från en av dessa rörliga landmärken. Här kan du få en pratstund med hungriga danskar och njuta av det goda livet med en Tuborg i ena handen och en korv i bröd i den andra. För en bättre middag stadsdelar Østerbro och Frederiksberg plats att vara. Dessa två områden har historiskt sett varit rikare än sina grannar, vilket återspeglas i de stora villorna och breda gator. För franskinspirerade rätter gjorda av danska ingredienser är Formel B är en finsmakare paradis. Pelargon på Østerbro den nya boningen kocken Rasmus Kofoed, vinnare av 2011 Bocouse d'Dor. Med andra ord, en riktig lyxig alternativ till matlagning själv i din lägenhet Köpenhamn. Här hittar du äkta lokal restaurang gourmetmat beröm av recensenter och anses vara längst fram i den nya nordiska kulinariska trend. Om en smak av Köpenhamns rika restaurang kultur är målet för resan, kan du hitta n perfekt lägenhet eller dansa lägenhet med Wimdu så du är aldrig långt från din destination.

Från karneval två bryggeri

Tivoli är en mycket vacker del av staden som det är värt att gå förbi. Byggd 1843 och består av en fornøyelespark med attraktioner, spel och färgglada lampor. Här har du också världens äldsta trä bana, och det är ofta på teater och balett produktioner. Nästa dörr är Carlsberg Glypotek, har detta museum norra Europas största konstsamling från Medelhavsregionen. I hjärtat av byggnaden är en subtropisk vinterträdgård, komplett med palmträd, fontän och fiskebaseng. Museet har samma namn som dess grundare, Carl Jacobsen, som också startade Carlsbergs bryggeri. The National Museum är en annan av Kjøbenhvans bästa Museer och inrymt i en herrgård från artonhundratalet. Här finns utställningar och artefakter som berättar Danmarks natur-och kulturhistoria.

En riktig storstadssemester

Med de pengar du sparar på att ordna boende genom Wimdu, kan du försäkra dig det där lilla extra som gör Kjøbenhavnferien extra minnesvärd. Till exempel kan du ta en dag på Tivoli eller marken, är den senare också världens äldsta nöjespark, skapad 1583. Eller du kan frossa i shoppinggatan Ströget. Ta tjuren till Nyhavn, kan du njuta av en smörgås och en Tuborg mitt bland de vackra sneda hus som är karakteristiska för denna del av staden. Med en lägenhet från Wimdu kan vara värd för din ge dig goda råd och tips om hur du får ut det mesta av ditt besök. Som ett alternativ till dyra, opersonliga hotell, erbjuder vi lägenheter som ägs av privatpersoner från hela världen. Du är säker på att hitta något som passar din smak och budget. Vare sig du letar efter en studio i Nørrebro eller ett semesterhus i Frederiksberg Wimdu hjälper dig att säkra att drömsemester till Köpenhamn kommer i rutan med en privat lägenhet.

Christiania

Man måste nämna Christiania om man talar om Köpenhamn. Detta område ligger nära centrum är Danmarks tredje största turistattraktion. En tidigare baracker som var ockuperat av armén flyttade ut. Den deklarerade kollektivt styrste fri stat har varit där sedan. Det finns inga bilar, massor av bra barer och musikställen. Vi kan rekommendera Solskinnsbakeriet där du kan köpa läckra bakverk, och Loppen är områdets mest kända musik plats.

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Tomas
Tomas
10 Enastående
maj 2018
House + Patio in Trendy Vesterbro

Ett jättefint boende i ett lugnt område men ändå med gångavstånd till centrum. Vi är en familj på fem vuxna personer och huset passade oss utmärkt. Christina hjälpte till med goda råd om allt vi behövde för att ha en lyckad vistelse. Tac...

Ingemar
Ingemar
8 Mycket bra
september 2016
Lovely Room in Friendly House

Mycket centralt läge och trevligt bemötande. Möjlighet att göra egen frukost eller att gå tvärs över gatan till en mysig restaurang. Återkommer vid nästa besök i Köpenhamn.

Åke
Åke
10 Enastående
juli 2016
House + Patio in Trendy Vesterbro

Vi blev så väl mottagna av Christina. Huset är underbart med massor av plats och det är nära till centrum.

Maria
Maria
10 Enastående
maj 2016
Lägenhet i ambassadkvarteren

Lägenheten var otroligt fin och ren. Värden Peter vänlig och hjälpsam och tog emot oss i lägenheten när vi kom. Allt var toppen!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 15 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter