Boende i Kuala Lumpur

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Kuala Lumpur

Lägenheter och Apartments i Kuala Lumpur

Malaysias huvudstad har gått från en liten by runt en tenngruva till internationel metropol på bara 150 år. Kuala Lumpur har gjort sig känt som ett perfekt resemål för de som vill äta exotisk mat, shoppa exklusivt och festa till fram på småtimmarna. Malaysia är ett muslimskt land men icke-muslimer är välkomna att dricka alkohol och njuta av alla aspekter av nattlivet. Titta noga så ser du hur den lokala kulturen skiner igenom i barerna. Kuala Lumpur förvandlas efter skymningen till en enorm lekplats för partymänniskor av alla möjliga nationaliteter och erbjuder dynamisk underhållning och nöjen. Det kan vara lite svårt först att ta sig runt i stan men detta beror på att Kuala Lumpur under åren vuxit såpass att grannstäder numera räknas som stadsdelar.

Wimdu erbjuder personligt och billigt boende

Det skall alltid vara enkelt och prisvärt med boende i Kuala Lumpur och det är det när du bokar genom Wimdu. Hos oss väljer du ut ditt speciella boende bland olika bostadsalternativ i varierande prisklasser över hela världen. Budgetalternativet finns alltid att tillgå, likaså lyx. Wimdu är ett perfekt alternativ till hotelloch du bor billigare dessutom. Gå till hemsidan: där kan du se flera bilder på lägenheter, hus och stugor som hyrs ut av privatpersoner. Hotell är alltid hotell, visst men med Wimdu bor du med den riktiga lokalbefolkningen. Ett perfekt alternativ eftersom du här lär känna staden på riktigt med en helt annan helhetsbild. Du bor med en personlig guide och har du tillgång till all världens erfarenhet och kunskap. På Wimdu.com ser du recensioner om ditt specifika boende i Kuala Lumpur och väljer ut det som passar dig allra bäst.

Egen lägenhet i Kuala Lumpur

Ni kan välja att bo i en egen lägenhet i Kuala Lumpur. Då bestämmer ni allting själva och har inga andra tider än era egna att passa. Precis som när ni bor i ett Bed&Breakfast så får ni möjlighet att möta er värd och få tips som hjälper er att både upptäcka stadens guldkorn och undvika turistfällorna. Får ni mersmak på resandet hittar ni även personliga och prisvärda alternativ till hotell och vandrarhem i Singapore och Hongkong. Med Wimdu bokar du ditt boende säkert online och genom både bilder och recensioner från tidigare gäster så kan du vara helt säker på vad du får. Boka drömsemestern redan idag!

Apartments i Kuala Lumpur

Är ni många som åker kan ni välja att boka en hel lägenhet. I Kuala Lumpur kan ni boka en egen apartment och ha total frihet. När ni bokar er lägenhet via Wimdu kan ni alltid först titta på bilder och dessutom läsa recensioner från tidigare gäster på vår hemsida. Få ett unikt och personligt boende b> där du och ditt sällskap bestämmer allt själva - boka en apartment i Kuala Lumpur redan idag!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter