Boende i Leipzig

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Leipzig

Lägenheter och Apartments i Leipzig

Leipzig är största staden i Sachen, som är ett av Tysklands viktigaste centrum för industri och ekonomi. Denna stad lyckades undgå den totala förstörelse som drabbade många av Tysklands städer under andra världskriget. Du kan därför strosa runt och njuta av den vackra bevarade arkitekturen från sekelskiftet. Den store kompositören Johan Sebastian Bach levde i staden och det finns ett museum i hans ära när den vackra kyrkan. Du kan även besöka en av världens äldsta djurparker i staden, med en mycket populär avdelning med apor. Runt om staden finns ett vackert naturområde med sjöar och lummiga skogar, dit ett besök är väl värt då du tröttnat på stadslivet.

Wimdu erbjuder personligt boende

På din vistelse erbjuder Wimdu boende i Leipzig för dig till lägst möjliga pris. Detta är ett perfekt alternativ till hotell då det finns boenden i olika prisklasser, från normal standard till lyx. Du bestämmer själv vad det blir. På hemsidan ser du utbudet bostäder som privatpersoner hyr ut över hela världen. Istället för hotell, vandrarhem eller dylikt hyr du privat av en guide och kan känna dig som hemma. Nu är det din tur att uppleva ett äventyr som du sent glömmer. Med en guide blir det enkelt eftersom du kan be om råd under vistelsen. Kolla Wimdu.com och se bilder på boendet och recensioner innan du bestämmer dig. Se fram emot ett personligt välkomnande och boende i Leipzig med Wimdu.

Lägenheter i Liepzig

Ni kan också välja att bo i en helt egen lägenhet i vackra Liepzig. Då är ni helt fria och bestämmer precis allting själva - perfekt för större sällskap. Ni väljer själva om ni vill bo i inne i stan eller strax utanför i något av de många lummiga grönområdena. Kanske vill ni rent av boka ett helt hus för semestern? Vill ni upptäcka mer av härliga Europa så hittar ni även Bed & Breakfast och andra alternativ till hotell i Marseille och Prag. Med Wimdu bokar ni alltid säkert online och innan dess kan ni läsa vad tidigare gäster har tyckt. Vi gör allt för att ni ska hitta drömboendet för just er semester!

Bo i en egen apartment i Liepzig

Genom Wimdu kan du boka en helt egen apartment i mysiga Liepzig. Att ha en egen lägenhet under semestern ger er total frihet och dessutom chansen att uppleva hur lokalinvånarna i staden bor! Precis som när ni bor på ett Bed and Breakfast får även ni som hyr en apartment möjlighet till lokala tips från er värd. På så sätt kan ni upptäcka stadens guldkorn och slipper fastna i turistfällor. Innan ni bokar er lägenhet kan ni i lugn och ro titta på bilder och läsa recensioner från tidigare gäster, så att ni enkelt och smidigt kan hitta det perfekta boendet för just er. Välkommen att upptäcka Liepzig och att "travel like a local"!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter