Boende i Ligurien

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Ligurien

Lägenheter och Boende i Ligurien

Fantastiskt vackra Ligurien är en region belägen i nordvästra Italien när den franska gränsen och vid det Liguriska havet. Här råder ett skönt medelhavsklimat. Genua är huvudstad i regionen och här är fyllt av små vackra bukter längs strandremsorna. Längs Liguriens långa kustremsa finner du omväxlande sten och sandstränder omgivna av träd och azurblått hav. Här finns även rikt om berg och du kan besöka de fascinerande grottorna Toirano som brukade bebos av grottbjörnar och människor i urtiden. De pittoreska små byarna är fyllda av charmiga, trånga gränder och även en del medeltida arkitektur. Här finns det fortfarande många helt orörda och ej exploaterade områden som gör Ligurien till ett idealt ställe för långa cykel och vandringsturer!

Boende med Wimdu

Boka ditt boende i underbara Ligurien med Wimdu och bo som en riktig lokalbo under semestern! Oavsett om du föredrar ditt boende inne i Genuas stadskärna, med balkong och havsutsikt eller lite mer avsides så har vi ett stort utbud av fina och prisvärda boenden i denna Italienska region, där du betalar ett lägre pris för ditt boende än vad du skulle för hotell av samma standard!

Hyr lägenhet med oss

Hyr en alldeles egen lägenhet antingen med eller utan värd i Italienska Ligurien! Fördelen med att bo med en värd är att de kan ge dig ovärderliga råd och tips om smultronställen i området och hur du lättast når dem från din lägenhet. Boka din lägenhet snabbt, tryggt och säkert från vår hemsida redan idag!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartmentDet finns många fördelar med att resa socialt och bo en i en Wimdu apartment , så som större flexibilitet, mer personlighet och bättre pris än hotell. Kanske vill du ha gångavstånd till stranden eller ha nära till din favoritrestaurang? Oavsett vart i Liguriendu väljer att boka din apartment lovar vi en unik och oförglömlig upplevelse i den här fantastiska italienska regionen.

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Mikael
Mikael
10 Enastående
augusti 2016
Casa di Anna

Mycket rymlig och fräsch lägenhet med balkong och fin utsikt! Trevligt bemötande av värden! Kommer gärna tillbaka! Fam. Sjögerén

Carina
Carina
8 Mycket bra
juli 2016
Comfortable Penthouse Apartment

Härlig spatiös lägenhet med utsikt över Genua och havet från terrassen. Trappa sista biten upp.

peter
peter
8 Mycket bra
september 2015
Cozy Refuge Nestled in the Nature

Huset ligger ganska högt upp på berget, en ganska brant promenad upp (men, det står i beskrivningen). Väldigt trevligt bemötande, med hämtning med bil från tågstationen. Våra väskor fick transport med en liten bandvagn upp till huset. Hu...

Monica
Monica
8 Mycket bra
augusti 2013
Red House

Perfekt för den som vill bo naturnära och prisvärt med fantastisk utsikt men utan krav på gångavstånd till havet. 30-50 min. promenad (ner/upp) till bussförbindelse om man saknar bil (skjuts kan ordnas).

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter