Boende i Lviv

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Lviv

Lägenheter och Apartments i Lviv

Vid foten av Karpaterna i västra Ukraina ligger denna stad som genom tiderna har gått under många namn och tidigare tillhört både Polen-Litauen, Ryssland, Österrike-Ungern, Sovjetunionen och nu Ukraina. När du går genom staden skvallrar gamla butiksskyltar på de många olika språken om den brokiga historia som präglat staden. Genom Wimdu har du möjlighet att hyra en lägenhet i staden där du kan höra historiens vingslag och där de gamla delarna är så pass välbevarade att staden är uppsatt på UNESCO:s världsarvslistaar, istället för att ta in på hotell eller vandrarhem. Du hittar också andra prisvärda och bra alternativ till Bed and Breakfast i Gdansk och Kiev, perfekt för dig som ska se matcherna i fotbolls-EM i sommar och vill bo bra. Via Wimdu kan du boka ditt boende under hela fotbolls-EM!

Boende och lägenheter i Lviv

Genom Wimdu får du möjlighet till ett helt unikt boende i den ukrainska staden under fotbolls-EM i juni. Under fotbollsfesten kommer Fanzone vara belägen på Prospekt Svobody, frihetsaveyn i stan och du kan hitta både Bed&Breakfast och lägenheter alldeles i närheten. Staden ligger bara åtta mil från den polska gränsen, och du hittar även bra och billiga lägenheter och Bed and Breakfast i Warsawa, Wroclow och Poznan för matcherna som går av stapeln på den polska sidan. Förutom ett personligt boende, var sig det är ett Bed and Breakfast eller en lägenhet, så får du även möjlighet till unika tips om omgivningarna från din lokala värd. På så sett får chans att upptäcka mer av stadens spännande historia på nära håll och undviker turistfällorna.

Hyr en egen lägenhet i Lviv

Med Wimdu kan du hyra en helt egen lägenhet för semestern. Det ger er total frihet, ni bestämmer alla tider själva och kan många gånger även laga mat själva. Ni hittar boendealternativ oavsett preferenser och prisklass. Får ni mersmak på resandet hittar ni också B&B's och lägenheter i Moskva och Krakow. När ni bokar med Wimdu kan ni alltid först kolla på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt innan ni bokar. Vi gör allt för att ni ska hitta det perfekta boendet för semestern!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter