Boende i Marina del Rey

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Marina del Rey

Lägenheter och Apartments i Marina del Rey

Marina del Rey ligger vid Los Angeles kustremsa i soliga Kalifornien med en hamn med 19 marinor med plats för över 5,300 båtar. Även om du fortfarande är inom Los Angeles storstadsområde finns här vackra strandvillor, fina promenadstråk och rolig shopping. I Marina del Rey kan du hänga med en av båtarna för en fisketur eller kanske lite delfinspaning. Marina del Rey är även en utmärkt utgångspunkt för vattensporter av alla slag så som vattenscooter eller åka vattenskidor. Du har även nära avstånd till pulserande Venice Beach och vackra Santa Monica där du kan besöka piren när du bor i Marina del Rey. Bo vid Los Angeles egna lilla hamn och upptäck dess charm för dig själv!

Boende med Wimdu

Boka ditt boende I Marina del Rey för en unik Los-Angeles vistelse med en bra utgångspunkt till stadens alla sevärdheter! Boka ditt boende snabbt, tryggt och enkelt redan idag genom vår hemsida med en utav våra många värdar. Oavsett vad för slags boende det är du föredrar så har vi ett stort utbud i härliga Marina del Rey.

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alladeles egna lägenhet i Marina del Rey för semestern! Nu kan du äntligen känna dig som hemma utomlands med eget kök och alla andra bekvämligheter som finns i din lägenhet. Slipp dyra hotell och trånga och turistiga vandrarhem och betala ett mycket lägre pris för din lägenhet än för ett hotell av samma standard!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Du kan välja att bo i din alldeles egna apartment om du så önskar eller med en värd. Fördelen med att bo i en apartment med en värd är att hen kan ge dig ovärderliga tips om smultronställen som annars skulle vara svåra att finna på egen hand eller enbart genom guideböcker. Bo i en egen apartment i Los Angeles och res som en lokalbo i Marina del Rey!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter