Boende i Miami Beach

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Miami Beach

Boende och lägenheter i Miami Beach med Wimdu Apartments

Här i Miami Beach kan du njuta av en espresso vid Lincoln Road, ta en cocktail på Happy Hour vid South Beach eller dansa hela natten lång på en av de många klubbarna på Washington Avenue. Miami Beach är minst sagt ett paradis, med elva kilometer strandstrand och ett tjugotal parker. Släpp ditt hår löst i vinden och kasta av kostymen - Miami Beach sprudlar av energi och livsglädje. Du kommer själv få se varför turister från hela världen kommer hit för att njuta av denna tropiska stad med smeknamnet ’den magiska staden’. På Wimdu.com hittar du unika bostadslösningar i Florida med tillgång till en privat guide. Wimdu erbjuder dig bra priser på din resa. Sök på staden du vill besöka för att se bilder på alla de lediga bostäder som finns möjliga att hyra. På Wimdu.com kan du också hitta recensioner från tidigare resenärer och ta del av deras erfarenheter. Det är en fördel att välja boende i Miami via Wimdu. Wimdu är det perfekta alternativet till hotell. I jämförelse med att bo på vandrarhem eller hotell, hyr du privata bostäder från lokalbefolkningen här. På detta sätt har du möjlighet att upptäcka staden på ett speciellt och mer personligt vis. Välkommen att gå med helt gratis på Wimdu.com, där privatpersoner från världen över finns registrerade. Boende i Florida bokar du enkelt och tryggt via Wimdu.

Fräscha alternativ till vandrarhem hittas lätt genom Wimdu

Wimdu är en service som tillåter dig att njuta av ett boende som är lika billigt som ett vandrarhem. Värdar från Miami Beach hyr ut sina bostäder genom Wimdus hemsida, vare sig det är ett hus med trädgård, en luftig lägenhet eller ett rum med B&B. Precis som vid ett vandrarhem kan du välja ett bo några dagar, en vecka eller en hel månad. Istället för att springa runt och leta efter ett vandrarhem i Miami Beach kan du kontakta din värd, boka och betala ditt boende online. Tryggt, säkert och tidseffektivt!

Bo i en egen apartment i Miami Beach

Genom Wimdu kan du boka en helt egen apartment runt härliga Miami Beach. Att ha en egen lägenhet under semestern ger er total frihet och dessutom chansen att uppleva hur lokalinvånarna i staden bor! Precis som när ni bor på ett Bed and Breakfast får även ni som hyr en apartment möjlighet till lokala tips från er värd. På så sätt kan ni upptäcka stadens guldkorn och slipper fastna i turistfällor. Innan ni bokar er lägenhet kan ni i lugn och ro titta på bilder och läsa recensioner från tidigare gäster, så att ni enkelt och smidigt kan hitta det perfekta boendet för just er. Välkommen att upptäcka Miami Beach och att "travel like a local"!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Mats
Mats
8 Mycket bra
november 2016
Lägenhet med balkong vid havet

Otrolig utsikt från lägenheten frukost i soluppgång, bra utrustad lägenhet vi lagade en hel del mat själva då det är dyrt att äta ute med dagens dollarkurs vi badade ofta på stranden nedanför lägenheten och även vid poolen, vi hyrde bil ...

susana
susana
8 Mycket bra
december 2015
Ocean Views FREE PARKING POOL 5 PEOPLE

Stort, luftigt och nära till stranden. Trevligt poolområde och bekvämt att parkera bilen. Får alltid en snabb respons från Fabrice&Sabrine som alltid är behjälpliga. Tack för en fin vistelse.

Maria
Maria
8 Mycket bra
maj 2015
Studio med pool, gym och parkeringsservice

En perfekt lägenhet för några dagars vistelse på Miami Beach. Det finns dock inte så mycket restauranger eller andra nöjen i närheten. Har man inte bil så funkar bussen mycket bra. Lägenheten var helt ok. Ett rum med två dubbelsängar, tv...

Karl
Karl
10 Enastående
januari 2015
Tvåvåningslägenhet med balkong

Perfekt läge för en sol o stads semester i miami. En fullt utrustad lägenhet med härlig utsikt över havet. Det var endast ca 100 m till vattnet. Mycket bra hyresvärd!!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 15 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter