Boende i Montevideo

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Montevideo

Lägenheter och Apartments i Montevideo

Monetvideo har förtrollat besökare i flera århundraden. Staden är en perfekt mix mellan historiska och moderna inslag i sydamerikansk tappning. Cuidad Vijesta är Montevideos gamla stadskärna med vacker arkitektur, kullerstensgator och karaktäristiska plazas. Vid floden Plate finns flertalet cafeér, perfekta för den som vill koppla av efter en dag på stan. Stadens centrum är speciellt sevärt; mäktiga trädalléer och en fantastisk promenad vid hamnen. Du kan även njuta av de vackra och rena stränderna.

I Montevideo kan du hitta många olika formers boende som passar din semester i denna unika stad

Att hitta boende i Montevideo genom Wimdu är det perfekta valet för din resa till Sydamerika. Genom Wimdus hemsida hyr invånare i Montevideo ut sitt boende genom Wimdu. Du kan av din värd få tips och råd på platser att besöka och restauranger att äta på för att få en genuin och spännande resa utanför turiststråken i denna sydamerikanska meteropol. Wimdu kan erbjuda dig boende såsom en vacker etagevåning, en mysig studio eller en luftig lägenhet med balkong och vacker utsikt. Eftersom din värd är en av de boende i Montevideo och kan denna därmed ge dig tips om Montevideos smultronställen. Med Wimdu kommer du lära dig hur man ’travel like a local’!

Egen lägenhet i Montevideo

Upplev härliga Montevideo i en egen lägenhet. Här är det du som bestämmer allt ifrån middagsmeny till hemkomsttid - perfekt om ni är ett större sällskap. Med Wimdu bokar ni alltid säkert online och kan dessförinnan se bilder och recensioner från tidigare gäster, så att ni kan välja precis hur ni vill bo. Vill ni uppleva fler av Latinamerikas spännande storstäder så hittar ni även charmiga och prisvärda boenden i Buenos Aires och Rio de Janeiro. Med Wimdu hittar ni unika sätt att bo, vart i världen ni än kommer. Boka er resa idag, det är dags att "travel like a local"!

Apartments i Montevideo

Via Wimdu kan du välja att boka en egen apartment för din semester. Genom en egen lägenhet får du och ditt sällskap total frihet och kan utforska staden precis som ni vill. Ni hittar ett stort utbud av fräscha och härliga apartments på vår hemsida. Genom sökfunktionen klickar ni enkelt i hur ni vill bo, titta på bilder och se vad tidigare gäster har tyckt. Sedan kan ni enkelt och smidigt boka den perfekta semesterlägenheten för just er. Välkomna att upptäcka vackra och spännande Montevideo som locals!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter